Yleinen

Talvi 15/16 on jo ovella

Julkaistu: 15.10.2015

Lokakuun 15. päivä ja Rukalle matkaa 80km. Näissä perinteisissä merkeissä alkaa tämäkin laskukausi. Taitaa olla kolmas talvi, kun kauden ensimmäiset laskut lasketaan Rukan Saaruassa, jossa tavan mukaan on heti reiliä ja pressiä rinteen reunassa, hyvä Ruka! Autossa mukana Paavo ja uusin tulokkaamme alaskanmalamuutti Kajo, josta on tulossa hyvää vauhtia reipas laskukoira, joka reissaa mukanamme niinkuin edellinenkin haukkumme Nalle.

reissugearit

L1, 32, Guide… Luottogearit.

Tämä on siis ensimmäinen blogitekstini ja mikä olisikaan parempi hetki aloittaa, kun matkalla kohti kauden ensimmäisiä alamäkiä. Keli täällä pohjoisessa on viime viikoista hieman lämmennyt (nyt +7), yötkin ovat olleet plussalla, joten lisää lunta ei olla päästy tekemään missään keskuksissa. Mutta jos ennusteisiin on luottaminen, kohta kylmenee taas ja tykit pääsee laulamaan. Sitä odotellessa.

Kuusamo kajastaa jo, joten jatkan huomenna illalla. Luvassa tuoreeltaan arvostelut ja kommentit Saaruasta sekä muista alkukauden meiningeistä Rukalla.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

 

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *