Parkilla, Rinteessä

Liikkuvaa kuvaa kauden alusta

Julkaistu: 17.10.2015

Kuten eilen illalla lupailin, tänään pientä edittiä Saaruasta, kauden ekasta laskupäivästä. Tässä se nyt olisi linkin takana katsottavaksi. Pieni ja tehokas pätkä, josta näette miltä siellä Rukalla nyt näyttää ja mikä on alkukauden tatsi. Paavolla vähän parempi ja itselläni vähän heikompi. Mutta täältä tullaan!

Ps. Ounasvaaralla ollaan jo kaivettu säilölumet esiin. Meneeköhän kaikki ensilumen latuun, vai riittäisikö jotain pientä meille alamäessä luisuvillekin..niinkuin viime kauden lopussa lupailivat. Aika näyttää, toivossa eletään.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Avainsanat:
,

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *