Laskuleffoja

Snackbreak – honyous vs. Byndxmdls – the movie

Julkaistu: 21.10.2015

On taas se aika vuodesta. Melkein päivittäin niitä tipahtelee nettiin. Ensi-iltoja vietetään ympäri maailmaa. Fiilis nousee ja talvi lähestyy. On siis aika laskuleffojen. Se jos mikä on varma merkki tulevasta ja alkavasta lumilautailukaudesta. Viimekauden parhaat laskut on nyt viimeistään editoitu ja tuotu kaiken kansan nähtäville, kuka milläkin foorumilla. Suosittelen lämpimästi laskuleffojen katsomista jokaiselle lajista kiinnostuneelle. Se ei ole pelkästään hyvää viihdettä, vaan entisen hiihdonopettajan syvällä rintaäänellä voin myös kertoa, että se kehittää myös omaa laskemista.

Nyt laskuleffoista napit vastakkain ovat pätkät: Snackbreak – honyous ja Byndxmdls – the movie. Molemmat pätkät on nähtävissä onboardmag.com sivustolla, linkit alla.

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Snackbreak – honyous

Tämä leffa tarjoaa reilut 21min tiukkaa katulaskemista kovalla tatsilla. Ensimmäisenä laskuvuoron saa Joonas Eloranta, joka tarjoaakin mielestäni koko leffan vakuuttavimman partin. Elorannan laskeminen näyttää helpolta ja smoothilta, yksinkertaisesti miellyttävää katselavaa. Muita laskijoita pätkällä ovat : Joonas, Johan, Tommi, Lucio Doglioni-Majer, Jye Kearney, Samu Mikkonen, Jesse Denham-Greer, Andy Stewart, Lucas Robinson, Devan Peeters, Juuso Rutanen, Sean Marko, ja Andy James.

Kokonaisuudessaan pätkä on turhan pitkä, pelkäksi reilipätkäksi. Editointi ja kuvaus on kaunista katseltavaa, musiikkipuolelta löytyykin sitten kaikille kaikkea. Etenkin leffan viimeinen biisi jättää ahdistuneen fiiliksen. Huomio kiinnittyi myös Jyväskylän spotteihin, jotka on leffoissa jo usien nähtyjä. Mutta ehdottomasti katsomisen arvoinen, kokonaisarvosanaksi annan asteikolla 1-5 arvosanan 3.

Katso leffa kokonaisuudessaan linkistä:

http://onboardmag.com/videos/full-movies/snackbreak-honyos-full-film.html

 

Byndxmdls – the movie

Isolla rahalla tehty ja sen kyllä huomaa, vaikkakaan se ei ole aina huono asia. Laskupaikat tässä pätkässä vaihtelee olympialaisista metsän kautta mutkan vuorilla ja takas kadulle. Eli nyt on jokaiselle jotain. Temput on teknisiä ja smoothisti jätkät niitä ländäilee. Itse leffa alkaa alkuspekutuksen jälkeen hauskalla pikku neppailulla metsässä, joka tempaisee heti mukaan fiilikseen. Tämä hyvä fiilis jatkuu läpi 12min, jonka pätkä kestää. Mukana myös jo kliseiseksi nousseita sekoilupätkiä, mutta annettakoon se heille anteeksi.

Leffassa laskee Kevin Bäckström, Tor Lundström, Brendan Gerard, Dajid Djite, Max Buri, DBK ja muutamia muita jäbiä. Laskumestoina nähdään mm. Chile, Itävalta, Sveitsi, Venäjä ja Italia. Eli reissattu on. Musiikeista en itse erityisemmin pitänyt, kyseessä oli ennemminkin ääniä ja äänimaisemia. Tämä on niitä leffoja, jotka on kiva katsoa porukalla mökillä laskupäivän jälkeen, sihijuoman kera.

Arvosanaksi annan tälle pätkälle 3 1/2.

Katso leffa kokonaisuudessaan seuraavasta linkistä:

http://onboardmag.com/videos/full-movies/byndxmdls-the-movie.html

Tämän tiukan taistelun siis voitti Byndxmdls – the movie. Vaikkakin leffat oli hyvin erilaisia, erilaista laskemista, erilaisella budjetilla. Mutta kuka sanoi ettei näitä voisi vertailla, ei kukaan. Mutta molemmat rainat ehdottomasti katsomisen arvoisia.

Ps. Relaa.com sivulla on käynnissä Suomen paras lyhäri 2015-kilpailu. Käyhän antamassa äänesi.

 

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *