Kuvailu, Muut lajit, Off-Season

Kaakaolla Kuvaa | Peilausta

Julkaistu: 08.11.2015

Kuvausvinkki

Syksy ja sateet tuo lätäköitä sinne tänne. Loistava paikka siis päästää luovuus valloilleen ja hankkia uusia kuvakulmia. Peiliefekti on helppo ja mielestämme kiva tapa tuoda kuviin jotain erikoisuutta. Toisin kuin yleensä, horisontti sopii tälläisissä kuvissa aika usein keskelle kuvaa tuomaan symmetrisyyttä. Useimmiten veden pinnasta saa hyvän peilin, mutta tilaisuuden tullessa kannattaa miettiä myös esimerkiksi ikkunoita tms. pintoja. Niin ja älä välitä muiden naureskeluille, kuvausasentosi on todennäköisesti melko huvittava.

DSC_2195

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tässä kuvassa rannalta löytyi sopivasti tyyni allas vaikka merellä tuulikin. Purjeveneet kulkee, mutta vesi seisoo. Oli lisäksi tärkeää saada veneet saaren kohdalle niin, että valkoiset purjeet oikein loistavat.

DSC_2178

Skeittikuvaus oli tänä kesänä ihan uusi juttu ja paljon tulikin mietittyä miten saisi jotain mielenkiintoista kuvakulmaa kehiin. Vaikka vesi ja skeittaus onkin yleensä huono yhdistelmä, tuottaa se välillä iloakin. Tässä kaverimme Joonas droppaamassa.

DSC_6993

Ja tässä Joonas ilmassa.

DSC_1163

Ilman roskia, ilman ainuttakaan tuulenvirettä näyttää kaveritkin selviltä ;)

DSC_2442

Tälläinen peilaus on ehkä kaikkein yleisintä ja tutuinta. Etenkin kesällä peilityynet järvet piirtyvät monen mieliin. Tässä kuvassa on mielestämme kiva, että ruskan värit näkyvät kahteen kertaan.

DSC_4848

Myös taivaan värit on kiva saada kahteen kertaan. Tyyni vesi on myös rauhoittavaa ja tuskimpa tästä olisi kuvaa napsaissut ilman tuota pläkää. Ainakin omalla kohdalla aika seisoo, kun tuijottaa tätä ruutua.

DSC_1029

Ja loppuun klassikko suomalaisille.

A&E