Eetu, Haaveilu, Ylläs

Jaksaa vielä vähän aikaa

Julkaistu: 22.11.2015

Eetu

Hellurei!

Älytöntä, minkä buustin voikaan saada vain siitä, että tietää pääsevänsä pian taas pohjoiseen! Jaksaa raataa hommia, kun on jotain mitä odottaa. Palkintokin tuntuu varmasti paremmalta, kun on joutunut nähdä vaivaa sen eteen. Mä oon kuitenkin sitä mieltä, että lomasta täytyy ottaa kaikki irti ennen, sen aikana ja sen jälkeen. Aloittakaamme siis mehustelu jo nyt!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_4155

Vaikeuksista voittoon? Syksy on ollut vähän hankala, sillä sairastelu on pahasti haitannut elämää. Syyskuun jälkeen olen päässyt tasan kerran liikkumaan ja silloinkin seuraavana päivänä tuli lähtö sairaalaan. Kesällä alkanut hyvä treenivirekin sai näin tylyn lopun ja nyt kunto onkin totaalisen surkea. Ehdin jo olla niin fiiliksissä, kun ensikertaa voltit meni tasamaalla ja tunsin olevani elämäni kunnossa. Onks teillä muuten silleen, että aina kun on kipeä niin tekisi kahta kauheemmin mieli urheilla?

DSC_4089

Nyt onneksi alkaa valo tunnelin päässä voimistua ja jos kaikki menee kuten strömssössä (ja miksei menisi?), niin tasan kolmen viikon päästä broidin kanssa ihaillaan jo Ylläksen tunturimaisemia. Tarkoituksena olisi aika paljon kuvailla, joskin aikaa jää varmasti kaikkeen muuhunkin härppäykseen. Vaikka valo onkin upea, niin ei sitä kauheesti esiinny – toivotaan, että saadaan jotain mageeta aikaiseksi. Omalla kohdalla joulua edeltävä ajankohta on yksi suosikeistani pohjoisessa. Kiireisen syksyn jälkeen rauhallisuus sopii kuin lumi tunturiin. Mielellään lähtisin jo nyt nauttimaan siitä mystiikasta ja kauneudesta mitä tarjolla on. Jos et oo kokenut niin vahva suositus.

Aatoksi Ainokin pääsee sitten nautiskelemaan tunturiin ja tätä herkkua luvassa loppiaiseen asti. Hiihdonopetusta, freestyle -kurssia ja tottakai vähän haikkailua luvassa. Jos samoilla huudeilla pyöritte niin tulkaa moikkaamaan!

DSC_0078

-E