Eetu, Haaveilu, Off-Season

Hommat jatkuu!

Julkaistu: 30.10.2016

Hellurei!

Facebook-fiidini on hukkunut jo aikaa sitten laskujuttuihin ja expotkin on jo ihan nurkan takana. Eiköhän se ois siis korkea aika herätellä vähän blogiakin kesäunilta! 143 päivää on tarjonnut yhtä sun toista, joten palaillaan sitten parhaimpiin paloihin erillisissä postauksissa. Nyt vähän pikapäivitystä missä mennään!

Tänä vuonna ei ihan viimevuotista rummutusta laitettu lyhärikisassa käyntiin, mutta kannattaa tsekkailla pätkät ja tulla iltamiin ihailemaan huomenna julkistettavia finalisteja.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Uskallan luvata, että tulossa on varmasti taas yksi upea talvi. Pikku hiljaa perinteeksi muodostuvaan tapaan mitään tarkkaa plääniä ei tosin vielä tässä vaiheessa ole. Ainut varma asia on se, että mulla on jouluun asti kämppä Espoossa. Unissani olen kyllä nähnyt jo kaamoksen Ylläksen, keskitalven Alpit ja keväisen Skandinavian. En tiedä onko hullua sanoa näin, mutta oikeastaan nautin tästä auki olevasta tilanteesta. Koko kevät on yksi suuri mahdollisuus ja katsotaan minne se minut sitten vie..

DSC_8753Kuva: Topi Leikas

Ja hox kaikki Expoille haluavat! Nyt kannattaa käydä Facebookissa kertomassa kenen kanssa sä haluaisit talvella valloittaa vuoret – jaossa liput sulle ja ystävällesi messuhulinoihin! Nähään siellä :)

-E

Ps. Kuten moni jo arvaa / tietää, niin nyt blogihommat jatkuu täysin soolona. Mutta nou hätä! Eiköhän Ainokin tule vielä vilahtelmaan siellä täällä.