Off-Season

Skiexpo – Laskukauden avaus!

Julkaistu: 04.11.2016

Tänään se alkaa taas – Expot!

Muistan vielä kuin eilisen sen kun kytättiin broidin kanssa messulippuarvontoja ja nyt sain itse jakaa sellaiset. Kiitos Skiexpo!

Kuten monelle muullekkin, niin myös mulle messut ja sen ympärillä syntyneet ohjeistapahtumat ovat muodostuneet henkisesti laskukauden avajaisiksi. Ei sais kai nuolasta ennen kun tipahtaa, mutta voisin luvata että ens viikolla on jo snoukkapopot oikeastikin jalassa!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

DSC_7802Tänä vuonna täytyy kyttäillä messuilla myös varusteita, sillä kovalla prosentilla alkaa kaikki olla kuluneet tiensä päähän. Kuva Riksgränsenistä, jossa päästiin vierailemaan viimevuonna. Suosittelen poikkeamaan messuilla VisitSwedenin messuosastolla tsekkaamassa länsinaapurin paikat!

Noh miksi ne expot on niin must-juttu?

  1. Kaverit
  2. Fiilis
  3. Kiinnostus tarjontaan

Alaa harrastattomalle on kai vähän vaikea selittää tätä expovaahtoamista. Ajankohta talven kynnyksellä on vielä niin kiimainen, ettei ensilumen sadellessa meinaa muutenkaan pysyä housuissaan.  Lisäksi laskeminen on äärimmäisen sosiaalinen harrastus ja expot paras paikka kerätä kaikki aiheeseen liittyvä kokoon.

Nykyään lapsuusaikojen karkkikulhot ja arvonnat ovat pikku hiljaa saaneet vaihtua mielenkiintoisiin juttutuokioihin ja ihmisiin. Omalla kohdalla parasta onkin tavata vanhoja tuttuja ja fiilistellä tulevia kuvioita. Siistiä huomata kuinka paljon sitä vuoden aikana on taas saanut uusia tuttuja naamoja tietoonsa. Yhdellä jos toisella on jäätävä laskukuume ja messuhulinoissa saan varmasti vertaistukea muilta kohtalontovereilta. Tai vähintäänkin taudin leviämään.

Ja vaikka joka vuosi mutistaan, että tarjonta on huonompaa ja huonompaa, niin onhan se mielenkiintoista seurata mihin yritykset on tänä vuonna satsanneet. Niillehän tämä on iso sauma talven myyntiin, katsotaan onnistuuko joku minun kanssani.

Tänään sitten illalla iltamiin – nähdään siellä! :)

-E

Avainsanat:
, ,