Hiihtokeskukset, Tapahtumat

Svanstein treeride 2017

Julkaistu: 20.2.2017

Morjes!

Täällä Ylläksellä kun asustaa, niin kaikki rinteet on alkaa olla nähty jo muutamaan otteeseen. Näimpä poikien kanssa yritetään tänä keväänä tehdä viikonloppureissuja muille kukkuloille. Aloitimme Svansteinista, jossa järkättiin lauantaina treeride skabat.

DSC_4709

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kyseessähän ei ollut mikään hampaat irvessä tapahtuma, vaan mukavaa hengailua ja laskemista. Vaikka kliseisesti parasta on uudet ihmiset ja kokemukset, niin aina sitä pieni kilpailu vietti syttyy ja välillä metsässä meinasi lauta lähteä viemään miestä. Kunnialla kuitenkin selvittiin ja tuloksissa 3/30. Alku viikon reilut plussakelit takasi ettei missään putikassa herkuteltu, mutta yllättävän mukavasti tuossakin laski. Ei tarvinnut myöskään älyttömän pahasti pelätä kiviä ja kantoja, vaikka niitä sieltä täältä pilkistikin.

Päivän ainut nega oli oma aikataulu, joka antoi myöten vain lauantaipäivän ja näin missattiin mm. iltaohjelmat. Ens vuonna sitten parin yön majotus samaan syssyyn ja perjantaista sunnuntaihin mestoilla.

DSC_4695Maaliin hapoilla, mutta tuulettaen. Kuva: Jere LöytökorpiDSC_4726

Loppuun vedettiin vielä kaikki kelkka-/tampparivedolla ylös kiinalaista mäenlaskua varten. En tiedä kumpi pelotti enemmän, tampparin perässä roikkuminen puiden kaatuessa sinne tänne vai 50 ihmisen joukkolasku olut tölkkiä himoiten. Hauskaa ainakin oli!

Isot kiitokset järjestäjille!

-E