Mayrhofen

Etusivu Foorumit Kohteet Itävalta Mayrhofen

Tämä aihe sisältää 19 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  redland 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4408

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/alpit/itavalta/mayrhofen/

  #38777

  Pasi Pippuri

  Onko suksivuokraamoissa vuokrattavana suksien ja monojen lisäksi myös laskettelu asu. Voisi jättää tekstiilit kotiin niin olisi vähemmän matkatavaraa kuljetettavana.

  #38793

  Alpit aina toimii

  Mayrhofen eli Mäyrähovi on itselleni hieman ristiriitainen paikka. Toisaalta siellä on useita hienoja yksittäisiä alueita, mutta harmillisesti ne eivät linkity hissein yhteen. Ruuhkaiset skibussit eivät ole suosikkejani, eikä pienien pätkien autoilukaan aamuisin innosta mono/kenkävaihtojumppaan varsinkaan kun kuskilta jää silloin ala-aseman afterskit väliin.

  Jokaisella hiihtoalueellta on kyllä omat hienoutensa. Hintertux auttaa jatkamaan kautta ja mahdollistaa vaikka kesähiihdon, mutta vaatii korkeutensa vuoksi tyynempää ja näkyvämpää keliä. Rastkogel ja Eggalm olivat mukavia sekä rinteiltään että offareiltaan. Tilaa löytyi, eikä rinteiden ulkopuolella ollut kovaa kilpailua koskemattomasta lumesta.

  Penken on alueista laajin, mutta ruuhkaisin. 150 er -hissin alla on hyviä laskupaikkoja, mutta ne on äkkiä puhki lanattu. Gerlos -suunnalla kannattaa käydä etenkin offpistepaikkoja katsastamassa.

  Mayrhofenin keskustassa oli vähän liiankin räyhäkästä afterski-meininkiä. Pahimmassa nousutunnelmassa pullot lentelivät täyteen ahdetussa jättiteltassa. Kaikkiaan kylä saa ihan hyvät pisteet, vaikka paluun joutuukin useimmiten tekemään hissillä. Mayrhofen sijaitsee niin matalalla, että lumiraja on usein vasta pari sataa metriä ylempänä.

  Ps. Pasi, en ole ainakaan nähnyt vuokraamoa josta laskuasu löytyisi. Olisi kyllä etenkin Hitertuxin kesävisiiteille mukavasti tavaramäärää vähentävä mahdollisuus

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 4)

Alueelle ‘Itävalta’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.