Nozawa Onsen

Etusivu Foorumit Kohteet Japani Nozawa Onsen

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #31190 Vastaus

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/japani/nozawa/ 

  #71403 Vastaus

  simovunn
  Avainmestari (Keymaster)

  Nozawa Onsen oli kokemistani japanilaispaikoista ehkä se vaikuttavin. Maastossa ei ollut näyttäviä avoimia alueita tai suuren suosion reittejä. Vaan ehkä nämä olivatkin samalla niitä parhaita ominaisuuksia: Massiivisten vyöryjen vaara ei ollut yhtä ilmeinen kuin avoimemmilla alueilla ja koskemattomasta lumesta ei tarvinnut kilpailla.

  Habukassa aiemmin käyneenä suuren suosion puuterin kilpajuoksu tuli tutuksi. Täällä ongelmaa ei ollut ja reitit oli kohtuullisen pienellä vaivalla löydettävissä myös ilman opasta. Reitit olivat mukavasti viettäviä, mutta ei missään kohdassa pystysuoria. Pääosin kaikkialta pääsi alas ilman köysivarusteita. Puiden välissä lumi kestää paremmin myös pienet tuulet.

  Täällä hisseistä ei saanut monen japanilaisen alueen tapaan kertanousuja, mutta rinteille päätyvät offarit eivät näitä kaipaisikaan. Nousuja ehtii tekemään päivässä parhaimmillaan kymmenkunta. Offarikierroksilla puuteripitoista korkeuseroa voi saada kohtuullisen helposti yli 500 metriä per lasku.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Vastaa aiheeseen: Nozawa Onsen
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">