Sierra Nevada

Etusivu Foorumit Kohteet Muu Eurooppa Sierra Nevada

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Erkka Savolainen 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #18385 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/muu-eurooppa/sierra-nevada/

  #32267 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Oikein positiivinen käyntikokemus oli itselläni, vaikka säät eivät olleetkaan käydessämme alueelle tyypillisen aurinkoiset kuin muutamana päivänä. Rinnelaskettelun puolesta keskus tarjosi saman kuin alppikohteetkin.

  Off-pisteitäkin kuulemma löytyisi, mutta käydessämme lumen laatu ei niille houkutellut. Kertoivat, että yläosissa voi päästä hyville puutereille joulukuusta huhtikuuhin. Randoiluretkille saa opastusta mukaan hiihtokoulusta. Taaempana 3481 metriin eli manner-Espanjan korkeimmalle nousevalle Mulhacén-huipulle suuntautuva yhden yön retki olisi varmasti upea.

  Kyläidylli tapas-baareineen poikkesi alppikylistä pirteällä omaleimaisuudellaan. Parasta reissussa oli kuitenkin mahdollisuus yhdistää laskettelulomaan muutama päivä rantakaupunkia Malagassa ja 25-asteista kulttuurilomaa Granadassa.

  Kokeilun arvoinen aktiivilomakombo!

  #178707 Vastaus

  Terttu Stenmark

  Voiko Sierra Nevadassa hiihtää eli onko latuja perinteiseen tai luisteluhiihtoon? Ajankohta maaliskuu.
  T. Terttu

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: Sierra Nevada
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">