Trysil

Etusivu Foorumit Kohteet Ruotsi ja Norja Trysil

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  simovunn 3 kuukautta, 4 viikkoa sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #4522 Vastaus

  redland
  Osallistuja

  Keskustelut, kysymykset, vinkit ja kommentit kohteesta
  http://www.lumipallo.fi/hiihtokeskukset/ruotsi-ja-norja/trysil/

  #190432 Vastaus

  Patrik

  Monipuolinen ja kaunis lumivarma paikka lähellä. Rinteitä riittää laskettavaksi moneksi päiväksi ja kokematonkin uskaltaa täällä laskea rinteiden ulkopuolellakin. Tällä kertaa olimme aikuisten lapsiemme kanssa ja tulemme varmasti pian uudestaankin.

  #225949 Vastaus

  simovunn
  Ylläpitäjä

  Kevään 2018 tutustumisreissu paljasti Trysilin monipuolisuuden. Laaja tunturi ja runsas rinteiden määrä mahdollistavat viihtymisen kaikille rinteistä ja parkeista pitäville.

  Porukan offari-intoilijamme olivat kohtuullisen tyytyväisiä helposti saavutettaviin lähioffareihin. Sen sijaan skinnailumaastot eivät kaikilta osin vastanneet odotuksia.

  Palvelut ja ravintolat saivat pääosin kehuja kymmenpäiseltä testiporukaltamme. Miinusta tuli lähinnä hintatasosta, vaikka sekään ei ihan niin pelottava lopulta ollut kuin Norjalta odotimme.

  Saavutettavuus on hyvä halpojen ja nopeiden Oslon-lentojen ansiosta. Oslon lentokentältä on bussiyhteys suoraan Trysilin, ja matka vie pari tuntia. Kaikkiaan hyvinkin tutustumisen arvoinen kohde.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Trysil
Tietosi:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">