Yleinen

Ylläs 12.2018 laskuvideo

Julkaistu: 27.1.2019

Moikka,

Muutama viikko on päässyt jo reissusta vierähtämään ja vihdoin saatiin aikaiseksi pieni videoklippi Ylläksen tuntereilta.

Kokemus videoiden tuottamisesta kun on seitin ohut, niin kotona sitä huomaa, että olisi sitä voinut hieman enemmän panostaa reissussa kuvaamiseen.. Windowsin oma editori sai myös väistyä ja nyt harjoitellaan videon tuottamista Open Shot Video Editorilla.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Pienin kaveri viihtyi reissussa parhaiten taikamatoilla eikä ollut kovin innokas laskemaan isommissa rinteissä. Isommat sisarukset kartutti laskutaitojaan huimasti, kun pääsivät kunnolla laskemaan. Pojat innostuivat myös toden teolla rinteistä löytyvistä objekteista, jotka kaikki nimettiin yhteneväisesti hyppyreiksi. Tytön kanssa päästiin jo laskemaan aivan isoa rinnettä ja rohkestti hän tiputti huipun punaiset rinteet alas.

Harmiksimme emme ole ennättäneet etelän rinteisiin vielä ennen tätä päivää kertaakaan. Tänään tilanteeseen tuli onneksi parannus, kun suuntasimme kohti Nuuksiota ja Espoon omaa Chamonixia. Koitetaanpa saada näistä laskuista ripeästi pieni klippi loihdittua ja jatketaan tarinaa uuden postauksen myötä!

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *