Yleinen

Expoilta alkoi talvi

Julkaistu: 15.11.2016

Expoilla tuli käytyä tänäkin vuonna, tietenkin. Varma paikka nähdä tuttuja vuosien varrelta ja päästä jauhamaan reissukohteista ja välinehankinnoista. Omat kosteammat expo-putket on joko tauolla tai ikuisesti ohi, mutta perjantaina tuli vanhojen hiihto-opekavereiden kanssa käytyä etkoilemassa. Muut jatkoi Vapaalaskuiltamiin, itse lampsin siinä vaiheessa kotiin.

Itse messuilla kävin perjantaina heti töiden jälkeen, jolloin ei ollut tungosta. Välinepuolella itellä ei ollut juuri mitään listalla. Tai oli, mutta ei varsinaisesti laskemiseen liittyvää, vaan elämäntilanne teki ajankohtaiseksi Sorelien oston. Nyt kelpaa tönöttää hangessa, kun lapsonen leikkii pihalla. On tullut jo muutamaan kertaan testattua, lämpimät on. Sitten ostin ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella ski.fi-kortin. Nautin (todella) pitkään SHKY-hiihdonopettajakortin tuomasta puolikkaista lipunhinnoista, mutta nyt opetushommat jää niin vähäisiksi, että ehdot (10 opetuspäivää ja 2 koulutuspäivää) eivät siihen enää täyty. Aikansa kutakin, vaikka ihan täysin en opetushommia raski vieläkään jättää.

lr-6811

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Laskukausi alkoi tänä vuonna pulkkamäessä

Lauri myi viime keväänä vanhan lautansa pois, joten käytiin muutamia lautoja taivuttelemassa. Sopivilla spekseillä sopivan merkkistä ja siedettävän näköistä ei kuitenkaan messuilta löytynyt, joten lauta lähti tilaukseen muuta kautta. Meillä olikin hetken verran ennätysvähän lumilautoja, kun kaikki vanhat oli löytänyt uuden kodin, ja jäljellä oli vaan molempien putskulaudat ja mun Nitro Fate.

Vaikka tosiaan tänä vuonna darralta säästyi, niin ihan jäätävät reissuhimot messut sai aikaseksi. Keskusteluissa vilahteli Japanit ja Norjat, ja Elämysmatkojen ständi piti kiertää kaukaa (oli tyylikäs muuten sieltä kaukaa katsoen). Katsoin kauden ekan laskuleffankin (Unionin Stronger, oli kyl hyvä). Kalenteria tuli selattua siihen malliin, että jos lomapäivän säästäis tonne ja tekis vähän saldotunteja tuolla, niin parikin pitkää viikonloppua vielä kevääseen lomien lisäksi mahtuisi. Vaikka pikainen käväisy Tromssassa tai Rukalla olisi ihan mahdollista, jos pelaa kortit oikein…

Avainsanat:
,