lumilautailu

Lumi älä sula vielä

Julkaistu: 23.3.2017

Kevät yllätti lautailijan. Lomaltapaluun jälkeen Talma on tarjonnut pelkkää sohjolaskua, joka toki on hauskaa, mutta olisin voinut vielä muutaman viikon sitä lajia odottaa talvisemmissa olosuhteissa.

Pahinta on, että mitään laskureissua ei enää ole buukattuna, joten kun lumet loppuu etelästä, loppuu myös mun osalta tämä kausi. Olin jo varma, että tällä kaudella pääsen taas laskumäärissä 50 päivän paremmalle puolelle, mutta nyt on mahdollista, että rikkomatta jää se rajapyykki.

Muutamia vuosia sitten hiihtokeskusten sulkeutuminen Suomessa oli vain hyvä syy jatkaa Pohjois-Norjaan haikkauspuuhiin… Käytiin kotona tiukat pohdinnat, pitäisikö väkisin tunkea kalentereihin vielä yksi laskureissu. Vaihtoehtoja (Levi Camp? Ruka? Tromssa? Joku muu, mikä?) läpikäytyä päätös oli, että luovutetaan ja kaivetaan suosiolla talveksi kaappiin hautautuneet skeitit esiin ja asennoidutaan nauttimaan kesäkauden hyvistä puolista. Jos joku reissu tehdään, suunnataan se sitten betonia kohti.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Talma on kuitenkin auki edelleen ja onhan tässä vielä yksi Sappeen reissukin edessä. Toivottavasti ennustetut lämpöaallot ei osukaan Suomeen ja saisi vielä edes muutaman viikon fiilistellä laskuhommia.

korneri

Viikonlopun sohjosuhailua. Kuva Jari Salo.

Avainsanat: