bankedslalom, laskutapahtumat, lumilautailu

Menestyksen huumaa Swinghillissä

Julkaistu: 30.3.2017

Sunnuntaina suuntana oli Swinghill ja siellä ohjelmassa Lumilautaliiton Banked slalom -kisat.

Just viimeksi samaisesta lajista kirjoittaessa kerroin, etten ole ikinä tainnut sijoittua missään lumilautailukisassa palkintopallille asti. Tällä kertaa (huuli)voitelu onnistui tai taivaan kappaleet muuten vaan oli suotuisassa asennossa ja kotiin oli tuomisina hieno plakaatti, jossa luki kolmas sija. Oon myös rankingissa nyt samaisella sijalla.

Koska aiempaa menestystäkään ei ole, ei myöskään ole aikaisemmin ollut tarvetta miettiä, mihin tällaiset menestyksen merkit kuuluu kotona asetella. Lauri ehdotti, että takkahuone olisi sopiva paikka puiselle palkinnolle. Meillä ei tosin sellaista ole, kun asutaan kerrostalokolmiossa. Ei siis olekaan helppoa olla tällainen menestynyt lumilautailija, kun tulee heti suuria asiita pohdittavaksi. Aiemmin oli kauhean yksinkertaista, kun meni vaan kisan jälkeen kotiin ja ripusti kamat kuivumaan.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Nyt on sitten hirveet paineet ensi sunnuntaille omalta osalta kauden viimeseen kisaan Sappeelle. Oliko palkintosija vain tuuria vai alkoiko tästä hieman myöhäisessä vaiheessa menestyksekäs kisaurani? Tämä selvinnee ensi viikon blogikirjoituksessa (jos teksti käsittelee jotain ihan muuta, voit ehkä vetää johtopäätökset).

IMG_7541m

Eka portti takana. Kuva Lauri.

IMG_7550m

Myös Lauri kaahasi ranking-pisteille

IMG_7557mPerheen pienin veti hyvällä ajoituksella sikeitä melkein koko kisan ajan.

Rodeosnowssa myös juttu kisasta.

Avainsanat: