lumilautailu

Töissä levätään

Julkaistu: 13.2.2018

Tällaisella toimistotyöläisellä tuppaa maanantait olemaan helpotus – voi aamulla raahautua kustannuspaikalle ja antaa kropan levätä. Viime viikonloppuna onnistuin käymään kaksi kertaa laskemassa ja kaksi kertaa skeittaamassa, mikä on määräennätys laudan päällä hetkeen. Yleensä talven tullen skeittilauta menee talviteloille, mistä sen voi sitten huhtikuussa kaivaa ja ihmetellä, miks on niin vaikeeta. Nyt olin edellisen kerran ollut rullalaudan päällä vuodenvaihteessa.

Laskemassa kävin vaihteeksi Sappeella, pitäähän sitä satasen kausaria hintansa edestä käyttää. Sen verran joutuu jonottelemaan, että kovin rankaksi laskuhommat siellä ei käy, joten kannatti pakata myös skeittikamat mukaan. Tampereella oli viikonloppuna Trelogy-skeittikisat, jotka oli ihan hullua tykitystä kolmen päivän ajan ja kuitenkin kaiken sen muille hurraamisen lisäksi ehti itekin skeittaamaan siellä seassa sen verran kuin kunto kesti.

lr-8573

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

lr-8588

Oon ollut niin fiiliksissä taas laskemisesta, että olin, kuten joka talvi, unohtanut että skeittaus on kyllä ihan törkeen hauskaa, pitäis enemmän ehtiä. Toisaalta, mitä tänään kävin Talmassa, niin paippi alkoi näyttää valmiilta. Sepä vasta hauskaa onkin.

Avainsanat: