hiihtokeskukset

Leppoisasti Levillä

Julkaistu: 10.4.2018

Reilu pari vuotta ehti vierähtää ilman Levin visiittiä, mutta nyt ennätin loppukauden pitkän viikonlopun sinnekin. Kyseessä oli luksusreissu, sillä ipana jäi mummoa ja vaaria viihdyttämään. Neljä laskupäivää, joista yksi iltapäivän saapumis- ja toinen puolen päivän lähtöpäivä oli ihan hyvä setti tähän väliin kautta. Kelikin oli monipuolista. Perjantain sumussa ei nähnyt muuta kuin metsässä, mutta onneksi sieltä löytyi laskematonta lunta. Lauantai ja sunnuntai laskettiin kirkkaassa auringonpaisteessa, maanantaina rinteessä odotti puolestaan kymmenisen senttiä kevyttä lunta, joka riitti kelluttamaan lautaa sen verran, että tuntui ihan putskun laskemiselta. Ja kirkastuikin vielä ensimmäisen puolen tunnin jälkeen.

Levi on mun suosikkikeskuksia sen takia, että rinteitä on moneen suuntaan ja aika monien niistä välistä löytyy pientä metsälaskua. Jos jossain päin on lumet lähtenyt tuulen mukana, ne todennäköisesti löytää jostain toisesta suunnasta tunturia kunnon kerroksena.

Visiittiin innosti myös South park eli etelärinteen uusi parkkialue. Se olikin kiva ja monipuolinen, jokaiselle jotakin. Parasta oli kornerit molemmille puolille samaan laskuun! Leppoisa tuolihississä istuskelu jäi kylläkin ajatuksen tasolle, sillä loiva loppulosottelu parkin jälkeen tuolihissille on niin pitkä, että ei maksa vaivaa mennä sinne asti, kun ankkurihissilläkin pääsee.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Lisäksi oli todellakin ollut ikävä Lappiin, ihan vaan tunturimaisemaa katselemaan. On se rauhoittavaa.

Avainsanat: