Yleinen

Kuka on ekana mäessä!

Julkaistu: 02.12.2013

Näin joulukuun alkamisen kunniaksi talvi saapui tänne Itä-Suomeenkin, joten nyt on parempi kuin hyvä hetki pistää uuden uutukainen blogimme tulille!

Joensuu 2.12.2013

Tässä näette Joensuun joen eli Pielisjoen suun, jos sen näinkin selkeästi osaa ilmaista. Eilisen lumipyryn jälkeen pakkasta oli tänään tosiaan rapsakat -12 astetta ja jokikin näytti jäätymisen merkkejä. Talven tuntua siis ilmassa, ah! Käsittämätöntä vain on se, että säätiedotus näyttää huomiselle plussa-keliä… Mutta ei vaivuta vielä epätoivoon, sormet ristiin ja fiilistellään hetki!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Olemme siis opiskelijoita Joensuusta. Ikävuosia takana 23 ja 26, avioparivuosia 1,5(!). Rahat on tiukilla, mutta aina sitä löytyy sen verran, että rinteeseen pääsee, ainakin tuonne ilmaiseen. Me ollaan vannoutuneita bleideillä laskijoita, hieman siis massasta ehkä poiketen. Venla on laskenut vasta 5 vuotta näillä huikeilla minisuksilla, kun Ollilla taas samaisia vuosia takana on jo yli 10. Me ei välineillä hifistellä, vaan mennään niillä mitä on saatu kasaan kerättyä! Laskemisen lisäksi kaikki lumikenkäilystä pulkkamäkeen ja umpihanki-rämpimiseen on talvella jees! Motto on: jos ei rinteeseen pääse, se löytyy takapihalta! Tällaisia lumimassoja siis odotellen…

Kuva Kolin Verkkovaaralta viime helmikuussa (3.2.3013)

Meillä on jo pitkään ollut toteuttamattomiensuunnitelmien -kansiossa ajatus yhteisestä blogista, jossa voimme jakaa meidän huikeen hauskaa elämää koko maailman kanssa! No, nyt se on aloitettu lumi- ja lasku-fiilistelyjen merkeissä täällä Lumipallossa! Jes! Samalla annetaan vinkkejä siihen, kuinka talvesta voi selvitä myös hiukka pienemmällä budjetilla. Ja varmasti mukaan mahtuu paaaljon muutakin.

Talvea on odotettu viime kevään jälkeen sormet syyhyten, ja nyt alkaa pikku hiljaa näyttää lupaavalta. Meidän rakkaat pikku bleiditkin kolkuttaa jo varaston ovea toiveena päästä terotuttamaan hampaat ja hiomaan posket!

Ja mitä otsikkoon tulee, me ollaan ekana mäessä!! Tähän tyyliin…?

Random-mäkikuva

Hauskaa siis luvassa!!

– Olli ja Venla