Yleinen

Ukkohalla videoo!

Julkaistu: 02.2.2014

Tässäpä vielä Ukkohallan mäet meidän silmin! Edellisestä postauksesta voitte vielä lukee tarkemman sepustuksen meidän kyseisestä reissusta, jonka Ukkohalla ja Lumipallo meille mahdollisti osana Ukkohallan markkinointikampanjaa. 

Nauttikaa!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tää laatuvideo on siis kuvattu from China -action-kameralla, joka on kustantanut Villelle ja Rikulle about 80 euroa. Kameralla siis saa ihan mukiinmenevää matskua, joten jos halvempi versio kypäräkamerasta kiinnostaa, kannattaa harkita tätä tai jotain vastaavaa vaihtoehtoa! Mekin mietitään vakavasti tällaisen hankkimista epäonnistuneen GoPro -yrityksen jälkeen. Jääköön ne goprot niille pro-laskijoille. Hauska juttu tässä kyseisessä videossa on, että tämä on kuitenkin editoitu GoPro-Studiolla, joka on ainut, mitä meille tuosta hävinneestä kamerasta jäi jäljelle. 😀 Hyvä ja helppokäyttöinen editointi-ohjelma, joten ei kait siinä!

Nyt ollaan Kuopiossa viikonlopun vietossa, ja huomenna (tai siis tänään su) lähetään laskemaan Kasurilaan, joka sijaitsee tässä ihan Kuopion kupeessa. Hyviä laskuja muillekin!

– Olli & Venla