Uncategorized

Viime kauden fiilistelyä

Julkaistu: 05.11.2012

Kelin muuttuessa messujen jälkihuuruissa sopivan syksyiseksi lienee paikallaan palauttaa muutamalla ruudulla mieleen niitä edellisen kauden päällimmäisiä muistikuvia. Kirjanpitoni mukaan kellotin 2011/12 -sesongille 47 mäkipäivää, mikä on parikymmentä päivää vähemmän kuin muutamana edeltävänä kautena. Osasyynä moiseen vajeeseen oli alkukauden lumen vähyys mutta toisaalta myös keskitalven surffi- ja rullalautamatkailut mistä johtuen kausi pääsi toden teolla käyntiin vasta helmikuussa. Toisaalta oman näkemykseni mukaan vasta maaliskuu on ihmisen parasta aikaa joten mäkipäivien laatu kompensoi tässä tapauksessa määrän.

Joten, in very random order, season 11/12 recap bitte schön:

Fs stiffy tuplagräbillä Burton Rookie Tourin pipekisoissa Talmassa. Ikämiehet ja -naiset kamppailemassa Sipoon ojan herruudesta. Talven parhaita Talmapäiviä ja lähes täydellinen piippu & keli. Kuva Lauri Virkki

Lyngen Giilavarri pääsiäisenä, splitillä ylös ja tonnin verran vuonoputikkaa alas. Helposti kauden paras takamaastolasku. Kuva vaimon iPhone

Lyngenin vuonoja & vuoria

Ennen Lyngeniä vauhtia haettiin myös Pallakselta, jossa paremman puoliskon kanssa kaksistaan nousu Pyhäkerolle jonka jälkeen raapaistiin ekat jäljet tunturin kupeeseen. Itselleni ensimmäinen Pallaksen keikka vaan ei todellakaan viimeinen. Helppoa rinne-offia, kattavat vaellusmahdollisuudet ja haitaria soittava pelimanni afterissa. Todella miellyttävä, rauhallinen keskus (jollaisena sen myös soisi säilyvän).

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Åreen lähdettiin Talman porukalla sen verran loppukaudesta että piipun kunnossapito oli siltä talvelta jo kuulemma lopetettu. Park crew suostui kuitenkin sheippaaman ojan vielä kerran kun pariin otteeseen nätisti pyydettiin, esimerkillistä toimintaa Åren porukoilta siis! Ankarat piippusetithän siitä seurasi, kelin samalla parantuessa. Fs air tässä näin, kuva Jani Kääriäinen.
Parin vuoden tauon jälkeen oli ihan siistiä päästä kesälläkin mäkeen. Kausi päättyi Norjan Folgefonnaan heinäkuussa, jossa tarjolla pari rinnettä pujottelijoille ja hauska perusparkki pieneen ja vähän isompaankin kikkailuun. Perusleirin skedeparkki näytti hyvältä myös, mutta testaamatta jäi koska Norja & vesisade.
Paikallinen pulkkakuski ja miehekäs bs5 Folgen parkin isoimmasta nokasta.

Siinäpä sesonki 11/12, plussaa myös ehjästä kaudesta – mitään ei hajonnut eikä vanhat vammat pahemmin vaivanneet. Eli uutta kautta ja talvea kohti tjsp.