Uncategorized

Levi II: Hemmottelupäivä äijämäiseen tapaan*

Julkaistu: 27.12.2014

Ensimmäinen aamumme Levillä alkoi vaihtelevasti nukutun yön jälkitunnelmissa. Itse sammahdin illalla pitkän ajomatkan jälkeen nopeasti ja nukuin sikeästi koko yön, mutta matkakumppani Janne oli useasti heräillyt huoneemme poikkeuksellisen kovaäänisen ilmanvaihtojärjestelmän hurinaan. Aamumme alkoi kuitenkin heti vauhdikkaasti, sillä luvassa oli klo 9 tapaaminen KuruYogan edustajan Susanna Siitosen ja Hullun Poron hyvinvointipäällikön Sanna Törmin kanssa.

Heti tapaamisemme aluksi sovimme, että vaihdamme asumaan hotelliin, mikä olikin miellyttävä ja tulevia päiviä helpottanut ratkaisu. Samalla kävimme läpi tulevien päivien ohjelmaamme. Sanna ehdotti meille mahdollisuutta päästä tutustumaan joogan lisäksi myös muihin Hullun Poron hyvinvointipalveluihin. Tartuimme tietenkin mielellämme ehdotukseen, ja meille varattiin heti aamuksi kasvohoito Levin torin kupeessa sijaitsevaan Hullu Poro Relax Centerin toimipisteeseen ja vielä illaksi hieronta hotellissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Hieman asia toki herätti meissä hilpeyttä, koska päivä, johon sisältyy kaksikin hemmottelutyyppistä hoitoa, ei kuulostanut kovin tyypilliseltä äijälomalta.

Mukava hyppy tuntemattomaan

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Löysimme tiemme Levin torin Relax Centeriin hieman mutkan kautta. Olimme toki saaneet paikan osoitteen ja reittiohjeetkin, mutta koska Levin keskusta on yllättävän iso ja vilkas, haimme viime metrien ohjeet vielä erään hotellin vastaanottotiskiltä. Löysimme kuitenkin perille jo ennen sovittua aikaa.

Uskaltauduimme peremmälle.

Tyylikkäästi sisustetussa Relax Centerissä meille suositeltiin kasvohoitoa, joka virkistäisi ja suojaisi ihoa päivän laskua varten. Se kuulosti tietysti hyvältä ja järkevältä, koska edessä oli laskupäivä pakkassäässä. Muilta osin en oikein osannut odottaa hoidolta mitään erityistä, sillä aikaisemman elämäni varrella olin hoitanut kasvojani lähinnä vedellä ja joskus jopa saippualla. Siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi kasvohoito oli kaikilta osin mielenkiintoinen kokemus.

Virkistynyt smurffi

Noin 45 minuuttia kestänyt hoito oli miellyttävä ja virkistävä. Jo rauhallinen ympäristö, miellyttävä makuuasento ja hiljainen musiikki saivat olon hyvin rennoksi. Saattoipa olla, että hoitokokemus oli meidän lisäksemme uusi myös meitä hoitaneelle henkilökunnalle, sillä epäilemättä melko harvoin toimipisteen ovesta astuu samaan aikaan kasvohoitoa haluava bloggaajamieskaksikko.

Hoidon aikana iho sai osakseen niin puhdistuksen, kuorinnan kuin suojavoiteen levityksenikin. Missään vaiheessa hoito ei tuntunut epämiellyttävältä eikä ounastelemistani kihelmöinnistä tai kuumoituksesta ollut tietoakaan vaan jopa naamio naamalla makoileminen tuntui mukavalta. Vaikka olenkin nähnyt perheeni naispuolisilla jäsenillä kasvonaamioita, en uskaltautunut ottamaan itsestäni selfietä. Janne sen sijaan uskaltautui moiseen urotekoon ja vieläpä julkaisi kuvan omassa blogissaan, mistä hän ansaitsee suuren virtuaalisen hatunnoston. Itse tyydyin luomaan ulkonäöstäni mielikuvan sen pohjalta, että hoitajani mukaan näytimme ihan smurffeilta.

Matala kynnys

Kun nousin hoidon päätteeksi ylös, oli heti helppo huomata, että hoito oli tehnyt tehtävänsä. Iho tuntui pehmeältä ja hyvältä. Mikä tärkeintä, tuleva laskupäivä osoitti, että hoidolla oli myös luvattu suojaava vaikutus. En muista, että koskaan laskettelun jälkeen kasvojeni iho olisi tuntunut yhtä virkeältä. Mitään tyypillistä kuivumisen tai rasittumisen merkkejä ei näkynyt eikä tuntunut, vaan iho tuntui pikemminkin siltä kuin sitä olisi hierottu tunturituulen sijaan kosteusvoiteella.

Hyvän palvelun pariin oli mukava tulla.

Näiden kokemusteni pohjalta voin lämpimästi suositella vastaavaa hoitoa paitsi virkistäytymiseen ja ihonhoitoon myös jo pelkästään ihon suojaamiseen laskettelua varten. Levi Relax Centerissä kynnys hoitoon tulemiseen oli sitä paitsi hyvin helppo ylittää. Siitä pitivät huolen välitön ja ystävällinen palvelu, jota saimme koko käyntimme ajan. Hoidon jälkeisten tuoteneuvojen ja hyvien laskuhetkien toivotusten jälkeen oli mukava suunnata kohti tulevaa rinnepäivää.

– Niko

*Kirjoittaja sai KuruYogalta ja Hullulta Porolta veloituksetta majoituksen, hissiliput ja hyvinvointi- ja liikuntapalveluita.

 

Lumipesu Facebookissa: https://www.facebook.com/lumipesu

Lumipesu Twitterissä: https://twitter.com/Lumipesu

Yhteydenotot: lumipesu@luukku.com