Kohteet, Kuvia, Matkat

Torstaina lisää lunta tupaan Saalbachissa

Julkaistu: 20.2.2013

Jatkoa seuraa, eli lisää rinnetunnelmia Saalbachista – vieläkö jaksatte hieman talvimaisemia?

Torstai; kiitos kysymästä, lunta on jo riittävästi…

Pitihän se arvata, ettei auringonpaisteen autuutta kestäisi ikuisesti. Tai edes monta päivää; torstai-aamu valkeni nimittäin taas ilma sakeana lumipyrystä. Päätimme kuitenkin pysyä suunnitelmassa, eli laittaa monot jalkaan ja ottaa sukset olalle ja suunnata kohti rinteitä – hiihtämäänhän tänne oltiin tultu, eikä tuo lumipyry nyt niin kauhealta näyttänyt (ainakaan ikkunasta katsottuna; kyllä suomalainen nyt pienen lumipyryn kestää…). Päätimme ottaa suunnaksi laakson toisen puolen ja Zwölferkogelin, joten eikun Skibussin pysäkille ja menoksi. Kabiinimatkan maisemia on mahdoton kommentoida – niitä kun ei kertakaikkiaan nähnyt.

Lue lisää ”Matkoila”-blogista Rantapallon puolella!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Hinterglemm, Zwölferkogelin huipulla lumipyryssä. Kuva: © Matkoilla-blogi

Hinterglemm, Zwölferkogelin huipulla lumipyryssä. Kuva: © Matkoilla-blogi