Blogimammailua, SkiExpo

Terveiset SkiExpo 2013 -tapahtumasta!

Julkaistu: 01.11.2013

SkiExpo2013-10

Ensimmäinen SkiExpo-messupäivä on takana ja väkeä riitti ihan mukavasti, vaikka junat aiheuttivat lakkoilullaan koko kansan kattavaa päänvaivaa. Perjantain agendaan kuului viime pääsiäisenä ja yhteistyössä VisitSwedenin kanssa toteutetun Åren ja Vemdalenin snoukkareissun pohjalta kasatun lyhyen laskuvideon esittely Snow Stagella sekä melko vähäistä kiertelyä, sillä jämähdin ensin Adidas snowboardingin ja heti perään Lumipallon ständille.

SkiExpo2013-3

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

THE BLAUVELTIN snoukkamonot ovat komeimmat näkemäni hetkeen, enkä muutenkaan saanut näppejäni irti uuden malliston vaatteista. GREELEY AVE SOFT SHELL -takki jyskyttää takaraivossa, ja koko merkki kaikessa retroudessaan kiehtoo aivan valtavasti. Kai se johtuu siitä, että juuri minun ikäluokallani Addu oli se The Thing silloin ala-asteella.

SkiExpo2013-4

SkiExpo2013-5

Meikäläinen löytyy muuten huomenna lauantaina Lumpparin ständiltä, joten mikäli bloggaaminen tai blogin perustaminen kiinnostaa, tule morjestaan ja juttelemaan aiheesta. Ja mikäli käytät Instagramia, nakkaa @lumipallofi seurantaan, sillä tilin takana häärii pääsääntöisesti allekirjoittanut.

Nähdään messuilla!