Vapaalasku

Äänestä mun lyhytelokuva Vapaalaskuiltamien finaaliin!

Julkaistu: 25.10.2016

Kuva: Sampsa Sulonen

Olen monesti istunut jokasyksyisten Vapaalaskuiltamien yleisössä Vanhalla ylioppilastalolla ja miettinyt, että olisipa näytillä enemmän mimmilaskuleffoja.

Toimeliaana henkilönä päätin tehdä asialle jotain sieltä päästä mistä se on helpointa: peilistä. Tulos on nyt viimein julkaistu: Vapaa vuosi -niminen lyhyelokuva! Se on esillä Relaa.com-sivustolla, ehdolla vuoden laskulyhäriksi.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Vapaavuoden aikana tuli laskettua mitä ihanimpia (ja pelottavimpia) mäkiä. Useimmiten juuri se hermoileva pää ja pelosta hulluna hakkaava syke olivat niitä, joiden aisoissa pitäminen vei eniten voimia. Jalat kyllä hoitivat homman, jos niille antoi mahdollisuuden. Toivon, että lyhytelokuvani innostaa muita mimmilaskijoita kiipämään vielä vähän korkeammalle, ja laskemaan vielä hitusen kovempaa.

Olen istunut kaksi päivää kuin tulisilla hiilillä, kun olen jännittänyt millaisen vastaanoton pikkuklippini saa.

Käykää siis katsomassa ja äänestämässä meikäläisen 2 minuutin klippiä Relaa.comin sivulla! Äänestys päättyy jo perjantaina.

Yleisöäänestyksen perusteella 19 elokuvasta pääsee finaalin kolme sekä kaksi tuomariäänin. Finaalin voittaja äänestetään paikan päällä Vapaalaskuiltamissa 4.11.

Elokuvan upeat ilmakuvat kuvasi Sampsa Sulonen. Itse laskin ja kuvasin kaiken muun. Erityisesti mieltä lämmittää, että mimmilaskuleffassa myös musiikki on naisten käsialaa: nauttikaa Miaun ihanasta biisistä War of Hearts ja käykää kuuntelemassa Spotifyssa https://open.spotify.com/track/2X3aEkZOKqkx7NqK4gsB4U!

Ja muistakaa äänestää! (Leffan nimen yläpuolella oleva pallukka, lista on vähän epäselvä)