Treeni

Videoblogi: Toiset treenit personal trainer Laura Peipon kanssa

Julkaistu: 18.11.2016

Treenikuuriani kohti Arctic Challenge Winter -kisaa on kulunut hieman yli kuukauden. Minulla oli väliaikatreffit pt Laura Peipon kanssa viime viikolla.

Treenien aloittaminen lokakuussa tuntui tovin aikaa tyhjäkäynniltä, eivätkä lihakset oikein reagoineet treeniin. Viimeisten parien viikkojen aikana kävi tapahtui kuitenkin jotain ja yhtäkkiä punttitreeni alkoi tuntua taas hauskalta. Tämähän menee eteenpäin kuin Suomen jääkiekkomaajoukkue!

Oli myös kiva kuulla Lauran kommentit, kun saavuin Levi Wellness Clubille. Hän sanoi että näytän freesimmältä kuin edellisen kerran tavatessamme. Ja siltä tuntuu oma olokin. Säännölliset rutiinit, järkevä syöminen ja treeni tekevät tehtävänsä, vaikka aloitusohjelmani oli melko kevyt. Sitä ei voi sanoa uudesta ohjelmasta…

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

”Kun aloitettiin, muistutit huojuvaa heinäkortta. Nyt näytät pajulta, ja tarkoitus olisi tehdä sinusta kelohonka”, Laura virkkoi.

Videolla palasia uuden ohjelmani toiminnallisesta osuudesta.

 

Yhteistyössä: Levi Wellness Club, Suunto, Merrell, Mons Royale, Superyellow Headwear