Yleinen

Hyvästi oravanpyörä!

Julkaistu: 12.8.2017

”I’m starting to love the sound of my feet walking away from things that don’t make me happy”

Blogi on jäänyt viimeisten kuukausien aikana aikalailla taka-alalle. Rankkojen työpäivien jälkeen sekä kroppa että mieli ovat olleet lukossa. Selän ja jalkojen takia rahaa on palanut satoja euroja kuntoutukseen ja useimpien päivien suurimpana tavoitteena on ollut, että työpäivien jälkeen jalkapohjat eivät kramppaisi seuraavana aamuna. Töiden jälkeinen vitutus vaikutti myös vapaa-aikaan. Keho ei toiminut, eikä vuorille voinut karata. Turhautuminen purkautui parisuhteeseen, ja yhtäkkiä Norjaan muutto ei enää tuntunutkaan niin kivalta. Ehdottomasti eniten turhautti, kun ympäristö on täynnä upeita vaelluspaikkoja ja laskettelumahdollisuuksia myös kesällä, mutta niitä en ole voinut hyödyntää niin usein, kuin olisin halunnut.

Monelle tämä varmasti kuullostaa tutulta, ja on ollut osa arkea jo vuosia. Olen itse tosi huono sitoutumaan asioihin, jotka tekee mut onnettomaksi. jokainen on oman elämänsä kapteeni ja täytyy pystyä tekemään vaikeitakin päätöksiä, koska jos ei nyt, niin milloin? Viiden kuukauden kokeilemisen jälkeen totesin, ettei tällainen elämä sovi mulle, ja kerroin pomolleni lopettavani työt mahdollisimman nopeasti. Tästä päätöksestä on nyt puolitoista kuukautta, ja nyt voin onnellisesti todeta, että nyt työt on loppu ja oon niinsanotusti persauki mutta todella onnellinen. Tuntuu hyvältä, että on vihdoinkin loma – AIKAA ladata lisää energiaa ja inspiraatiota syksyä ja talvea varten. Ensimmäistä kertaa vuosiin olen mukana perhelomalla (tällä hetkellä näpyttelen tätä postausta puhelimellani jossain Leipzigin ja Münchenin välillä), ja suuntaamme Alpeille!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

summary in English: The past months I’ve been struggling physically and mentally and I’ve been quite frustrated about having problems with my body which has made me unable to enjoy my favorite activities off-work. I’m very bad at doing things that I’m not truly interested in, and after some thinking I decided to quit my job. Now I’m broke as fuck but also really happy. Finally, I have more time, energy and inspiration than probably the past year combined. I haven’t been on a family vacation for years, so I’m grateful I had a chance to go on a roadtrip in central Europe with my family. In fact, I’m writing this post on my phone somewhere between Leipzig and Munich. Austria, here we come!