2011, Himos, kypäräkamera, laskemista, valokuvat, video

Uuet kujeet!

Julkaistu: 03.1.2011
(EDITTINÄ VIMEO-VIDEO – eihän tossa ihmeempää ku taas kuvakulmien testailua Keskimaalla laskiessa + hätänen editointi.)
 Kujeet kohillaan – 1.1.11. Mitäpä sitä heti uuden vuoden kunniaks tekis, no menee mäkeen. Mäjessä oli paljon ”venäjäläläisiä”, ”venäjäläläisten” pujottelua ja kolareita. Itse ryhmämme ei kolaroinut, vaan jälleen kerran ryhmä rämä oli antamassa huono-onnisille ensiapua ku carvinkilinjat menivät ristiin ja solisluut yms. katkeilivat. Muttamutta, kaikenmoisista kolareista huolimati mäjessä oli hauskaa ja nyt nautiskellaan afterista, ei siis jaksa enempää kirjotella. Alla parit fotot, Räisäsen Heikki nappas keskimaan jyrkällä hienon foton ja ite kuvasin loput ei paukkujen paukkeessa.

1. meikä kurvaa 2. jengi seuraa lämpimästä klo 22 ilotulitusta (missä logiikka?) 3. näillä mentiin.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *