2011, Alpine Roadtrip, laskemista, Sölden, valokuvat

Sölden auf Wiedersehen

Julkaistu: 17.1.2011

Vimonen päivä Ötztalissa kun ei lissee tuu lunta. Käytiin riipasemassa kevyt päivä Söldenin Shangri Lassa, eli tunnelin takana – täi näin jätkät lupaili. Muuta shangrilaata ei eteen tullu kun muutamat omat jäljet ja nopeeta sekä tasasta rinnehiihtoa – videokamerakin pyöri kovasti. Oon tässä kantanu neljä päivää repussa järkkäriä, enkä kertaakaan o kammeraa pihalle repusta kaivanu, vähän jopa korpee. Eli kuvia taas pukkaa parit, mutta pokkarimatskua on pelekästään tarjolla – täytyy tsempata loppureissusta.

Nyt ryhmä Renault-Traffiikki istuu Zillertalin laaksossa ja Zell am Zillerissä, aamusta nokka kohti yläilmoja ja Mayrhofenia, Günthertuxia =) tai Hintertuxia – forecasti lupailee tänne pikkasen snöggeliä eli bout 20 senttiä joko huomenna tai ylihuomenna….?
Jätkä jäätiköllä – oho.
Jätkät ylitti jäätikön – oho

hyvä kurvi – Heikki Räisänen fotas

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
hyvä kurvi 2 – Heikki Räisänen fotas

ExtremePissa

Mitäsmitäs – 1.jekku 2.yhytys 3.viikset 4.anteeksi

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *