2011, Alpine Roadtrip, contour, Hintertux, kypäräkamera, laskemista, Obergurgl, Sölden, Stubai, video

Kakkos kimara

Julkaistu: 03.2.2011

Noni ja AVOT! Vimeossa on taas torstai ja sehän meinaa sitä, että uppauslimitti on nollattu ja taas saadaan liikkuvaa kuvaa kansalla viihdyttämään joko tylsää kotihetkeä tahi jopa työpäivää. Tossa alla olevassa clipissä on nyt niitä ”pikkasen” kovemmalla alustalla laskettuja alkureissun pätkiä, joten nyt ei putikka niinkään pöläjä vaan lumi muuten vaan narisee ja paukkuu – alkusetti on Söldenistä skitunnelin yläpuoleiselta minijäätiköltä (nimeä en löytäny) ja kakkossetti vähän sieltä ja täältä eli Hintertuxia, Obergurglia ja Stubaita. Nii ja Tiroler Pulver Vol.1 löytyy klikkaamalla just siitä äsken eli nimestä….

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *