2011, Davos, laskemista, Sveitsi, valokuvat

Jaakopin töttörö.

Julkaistu: 20.2.2011

Jaahas. Herrasväki on turvallisesti saapunut ja laskeutunut Sveistin maaperälle ja asettunut taloksi Davos Platzin idylliseen alppikaupungin sykkeeseen. Reissaaminen perille hoitui jälleen kerran yllättävän huoletta, kaikki kamat tulivat kerralla ja samalla koneella perille kuin matkustajat sekä Zürichin lentoasemalta startannut junakyytin hoitui juustomaalaiseen tapaan, eli ajallaan. Davos Platzin puolella, mitä nyt on eilen illalla tullut kierreltyä paikkoja ja tänään mäjestä tullessa tutustuttua kaikki palvelut ovat hollilla ja muutenkin homma tuntuu huolettomalta – Melkosen sekopäisiä kiekkofaneja tosin piisaa. Niin ja hintataso tuntuu olevan myös ruokakauppaa lukuunottamatta melko tyyris, varsinkin ravintoloissa, jopa sveistin yleiseen kalliuteen verrattuna. Alla parit napsut eiliseltä;

Juna pukkaa kohti Klosterssia, Anni muuten otti näinkin hienon foton!

eilen oli sinistä lintua, tänään ei.

Se yleisestä humppaamisesta ja mäkiasiaan… Tosiaan kun tuossa lähimpänä on Jacobshornin hiihtoalue niin sinnehän meidän 4 hengen rinteidenvallotusryhmä iski ensimmäisenä. Eilisen bluebirdin innostamina pikkasen aamulla jo fiilistä latisti melko sinkkinen keli. Ja eipä siinä päivän mittaan näkyvyys senkun huononi ja lumentulo lisääntyi – juu luitti oikein, eli tälläähän dumppaa ihan kunnolla – tai no sataa melko tiheään lunta. Jacobshornin aluehan ei hirveän montaa hissiä ja rinnettä tarjoile, joten sunnuntaiseen tapaan porukkaa riitti jossain vaiheessa jopa haitaksi asti rinteissä. Täällähän ei ihmispaljous haittaa hisseissä, koska jonoja ei juuri tuntunut kertyvän, vaan rinteessä joutuu tosissaan vilkuilemaan ympärilleen – ja ihmispaljouteen kun lisätään vielä vieraat rinteet, täysin flätti valo ja vähän liikaa vauhtia, niin saa olla tarkkana. Nyt, ruokahommiin ja valokuvat kehiin, right?

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Aamusta kärpänä kohti hissiä

Hissistä kaupungille, meitin kämppä tuolla vastarinteessä jossain

Meikäläinen mustavalkosena.

Anni huilaa ja lunta tulee ku esterin taskusta?

Oddis Slaijos soittelee siinä Zageja

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *