2011, contour, kypäräkamera, lähimäet, laskemista, Talma, virittelyä ja välinehomostelua

Tekevälle sattuu juu.

Julkaistu: 10.3.2011

Talmassa mentiin eilen ja alla tosiaan toissapäivänä nurkkiin ilmestyneet Storm Skisin Rage Pipelinet. Sukset ovat kyllä tonne rinteeseen ja tosi kovallekin pohjalle menopelit kohdallaan ja asennettuani siteet melko eteen, sukset myös ampuvat käännökseen lähes itsellään. Parikymmenmetrinen kääntösädekin tuntuu kummasti lyhyemmältä kun kanttirautaa on ”vain” 174cm. Rohkeutta ja päättäväisyyttähän se laskijalta vaatii kun nenun edessä onkin hieman normaalia vähemmän suksea, mutta kyllä kun Ragea kantille yhyttää niin kyllä se puree. Sen verran stänssistä ja painotuksesta muutenkin huomasin (johtuvatko sitten suksista vai siteistä), mutta vaikka kuinka leikkaavaa käännöstä on mukava ajella pikku etujyrmyssä, niin näillä prahaimpaan tulokseen ja hyvään fiilikseen pääsi melkeinpä 50/50 kyykyllä ja perus leveellä haaralla. Kiva ja monipuolinen sivakka, itelle ehkä himpun pidempi olis vielä passelimpi?! Tulevana viikonloppuna taloutemme tosi-rippaaja ja keveämpi osapuoli saa myös tyypätä Myrskyn käsittelyä – katotaan mitä tapahtuu… Mäjessä oli mukana pokkari ja Contouri (eli julkisivu taas reilassa), joten alla tiukkaa testivideooo ja pari kuvaa;

Aika paljon ihan vaan kuvakulmakokeiluja ja täytekuvitusta tossa pätkässä, mutta on siellä mäenlaskuakin,

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Rrrraivo!
Kevät tulee kun vielä on ”valosaa”
Oho, mitäs tässä on käyny?
…No tuossa yllähän on aivan selvästi kaapeli a.k.a. vaijeri a.k.a. ”luota nyt sitten tähän” menny poikki. Kyllä siinä meikäläistä vietiin kun a)joko omasta virheestä kesken käännöksen suksi lähti alta lakipisteessä ja paineesta lanka napsahti poikki, tai b) vaijeri napsahti yksinkertaisesti poikki samassa tilanteessa omin nokkineen kulumisen vuoksi? Pää edelle ukko joka tapauksessa sinkosi puolesta rinteestä alas asti hoo-moilasena. Eniten kuitenkin harmitti, kun sukset olin Mikolle kantanut vartavasten testavaksi, mutta testiin selvisi vain toinen seiväs – tosin tuntui se testaaminen onnistuvan DPS-Karhu-setupillakin. Hyvä muuten, että side laukesi tuolla lähimäjessä, kuin että jossain takamaastoissa – tsekkasinpa kotona toisenkin siteen vaijerin ja tämmönen oli lopputulema:
Yksi punos kokonaan jo poikki, joten eipä olis pitkään tässäkään menny ennen laukeamista.