GoPro960, Heliski, kypäräkamera, laskemista, Riksgränsen, video

Toinen kerta toden sanoo – QUE?

Julkaistu: 15.7.2011

Jeespoks. En ollunna hirveen tyytyväinen itte ensimmäiseen helihiihtovideoon tuolta Riksgränseenin tuntureilta. Mm.framerate oli raakamatskussa eri kun editoidessa eli 29fps –> 25fps (eli kuvahan pätki vähän miten sattu), koko pätkästä tuli snadisti turhan pitkä ja ”emmätiijä”… Nyt kakkosoton kutistin yhden biisin mittaseksi (mm. Pete Parkkosen tulkitsema FooFighterssin styge), kahden keikan matskut yhdeksi keikaksi (ei rupee kyllästyttään), vähä stillikuvia hienolla Ken Burns -effektillä (jokameni itteasiassa reisilleen jostain syystä ja kuvat pomppii oudosti). Hirvee homma muuten tehdä kompakti video hieman enempi huolella, koko eilinen ilta meni ja pikkasen edellistäkin…

Anyhow-anyway, kyllä se syksy kohta tulee – mä lähen nääs tänään kesälomalle. Katsokkee videoo ja kommentoida saa, MO!

http://vimeo.com/26443684
 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *