gopro fotot, kesä, TÄ?, valokuvat

”poistieltä haluan mennä nyt!”

Julkaistu: 17.8.2011
Morjeensta! Hiljasta on pidelly täällä blogiloisessa näin loppukesästä since kesäloman. Paluu oravan pyörään ja oman orjuutensa tajuaminen on masentanut ihmisen – eikä ole pystynyt mitään kummempaa puuhailemaan kuin pelaamaan golffia ja mökkeilemään. Noo, on tossa vireillä jo tulevan talven ensi-laskureissu ja jotain muutakin säätöä – kaiketi luvassa on taas unelmien toteuttamista, paljon lunta ja muuta kivaa, jos vaan saadaan kaikki tähdet kohdilleen.
Mutti mutti, kävin tässä taannoin mettässä (taas) koluamassa moottoriajoneuvoin (laiskana miehenä) ja kavereiden kesken juhlistamassa ystäväni tulevaa purjehtimista avioliiton satamaan. Kamera oli tottakai mukana ja hommaa piti dokumentoida. Kummasti hidas eteneminenkin saa suunpielet hymyyn, kun nlivedolla möyrytään pitkin mettiä ja noustaan ”mahottomia” mäkiä ylös.
edit; video:
Disco – Alias LandRover Discovery, kys.yksilöllä norskit ovat ajelleet Camel Trophyssa
Mitä isot edellä…
…me perässä – mitä nyt vähän oli ristiriipuntaa ja renkaita ilmassa vähän väliä.
MO! Ei rikottu meidän autosta kuin takaperä (vedettiin siis vimoset obstaakkelit mettässä pelkällä etuvedolla) ja ohjauksellekin tais jotain pahaa käydä kun klaffia oli parin tunnin jauhannan jälkeen bout. ½kierrosta molempiin suuntiin.
Meikäläinen räppäs maasturilla menemään. ja hirvee hauberi (pientä suurennuskikkaa käytetty), kuva Vili.