2011, syksy, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

Nikon kamera!

Julkaistu: 05.10.2011
Bojoing! Valokuvista kun kovasti tykkään niin osuipa tuossa Nikonilta erään halpakejun mainoksessa silmään kamera malliltaan Coolpix P300. Vähän tarkemmin speksejä siinä sitten rupesin tutkimaan ja tyyppäsin vanhaa KVG taktiikkaa interwebissä hakien kys. värkkiä. Noh – pääspeksejä, jotka meikäläiseen teki aikamoisen vaikutuksen, ovat mm. valovoimanen 1.8 optiikka, 1080p video, melko hyvä kohinan sieto isoilla ISOilla ja hämärässä, 8 kuvaa sekunnissa parhaalla laadulla, täys manuaalitila, yms. yms…. Ja se suurimman vaikutuksen tehnyt seikka – että moisen tulitikkurasian saa 225€:lla kotiin kannettuna ja se mahtuu kaiken lisäksi taskuun!!! WTF siis. Tänään siis pyärittelin uutta masiinaa kätösissäni ja kävin auringonpaisteen myötä soramontulla vähän ottamassa kammeran valokuvaominaisuuksista ensi tuntumaa.
Siinä laitos ite.

1.8 bokehi on jepa.
edit; vähä lisää hämäräkuvia käsivaralla napsittuna;