2011, syksy, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

Nikon kamera!

Julkaistu: 05.10.2011
Bojoing! Valokuvista kun kovasti tykkään niin osuipa tuossa Nikonilta erään halpakejun mainoksessa silmään kamera malliltaan Coolpix P300. Vähän tarkemmin speksejä siinä sitten rupesin tutkimaan ja tyyppäsin vanhaa KVG taktiikkaa interwebissä hakien kys. värkkiä. Noh – pääspeksejä, jotka meikäläiseen teki aikamoisen vaikutuksen, ovat mm. valovoimanen 1.8 optiikka, 1080p video, melko hyvä kohinan sieto isoilla ISOilla ja hämärässä, 8 kuvaa sekunnissa parhaalla laadulla, täys manuaalitila, yms. yms…. Ja se suurimman vaikutuksen tehnyt seikka – että moisen tulitikkurasian saa 225€:lla kotiin kannettuna ja se mahtuu kaiken lisäksi taskuun!!! WTF siis. Tänään siis pyärittelin uutta masiinaa kätösissäni ja kävin auringonpaisteen myötä soramontulla vähän ottamassa kammeran valokuvaominaisuuksista ensi tuntumaa.
Siinä laitos ite.

1.8 bokehi on jepa.
edit; vähä lisää hämäräkuvia käsivaralla napsittuna;

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  Toivotaan näin, ei tossa tunnu olevan mitään kummempaa shutter-lagia, eli actionit pitäis kyllä tallentua hienosti ja jossei muuten niin ampuu tolla sarjalla.

  Vastaa

 • Jaakko Posti sanoo:

  Piru jo vain on hyvän olonen kampe! Varmaan tulee hyvää kuvaa laskuhommistaki tolla.

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *