2011, TÄ?, valokuvat, video, virittelyä ja välinehomostelua

Pula-ajan skinari.

Julkaistu: 15.11.2011

JEP. Kävimma tuossa viikonlopuna mökillä Manchesterissa, eli tampereen visiitin lomassa tsekkaamassa Kalevan Prisman urheiluosaston ja sen vapaalaskusektorin. Eipä olis uskonna, että siitä hyllyntakaa napataan samalla maidot ja leivät, ja sitten jos sattuu olemaan tarpeita niin mikä jottei samalla kiipeilyrensselit ja rokkerisukset. Ja mitkä hinnat – maitokaupassa voidaan vähän näköjän pelailla. Itellekin tarttui mielitekona skinit banaaneihin. En muuten olisi varmaan moista hankintaan siinä hetkessä tehnyt, mutta kun myyntimiehenä toimi reissukaveri, tarve tulevalle talvelle kyseisille värkeille on ja hinta oli – sanotaanko näin, että todella sopiva. Haaviin tarttu siis BD:n STS:t, nailonia taitavat karvat olla. Ja mikässen mukavampaa on, kuin pistää skinien leikkaus studio pystyyn harmaan maanantai-illan ratoksi kun ei vielä mäkeenkään piäse.
Toivottavasti tuli hyvät – 2mm/kantin verran jätin molempiin reunoihin sivakkaa näkyviin ja ainahan noista voi leikata lisää pois jos siltä tuntuu. Viime talvena liian kaposilla karvoilla kovalla alustalla hiihtely tuntui sen vertta ”keijolta”, että nyt pelasin ton leveyden suhteen varman päälle.

READY FOR ACTION!

Yhden miehen selviytymistaistelu – jopa kädetön onnistuu skinien leikkaamisessa!
On puukot ja tonkit. Terävä mattopuukko on muuten sitä paketissa mukana tulevaa paperileikkuria huomattavasti tarkempi leikkausase varsinkin reunoja sheipatessa – katkasu ja kärkien muotoilu sujuu leikkurilla kyllä hyvin.
Molemmille reunoille sen 2mm jätin, eli kantit näkyy – toivottavasti toimii!
vastakarvaan.

 

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

  • Anonymous sanoo:

    Eihän tuo ollu paha rojekti olleskaa, omat wateat sai samanlaiset skinit aikoinaan. Nyt tarttis uudet K2:siin, eli sama ruljanssi edessä.-JL-

    Vastaa

  • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *