2011, N8 matsku, syksy, TÄ?, valokuvat

Keinukallio Recon!

Julkaistu: 11.12.2011

Joo. Nyt kun tuo SAA***nan plussakeli vei kaikki kivat lumimyräkän tuomat lumet mennessään niin päätin paikata kotonajäpittämistä tiedusteluretkellä Keravan vapaalaskun mekkaan, eli Keinukalliolle. Tuolla tunnelmallisella väkisinhiitäjien luvatulla maalla kun on aikoinaan kaupunki pyörittänyt omaa hiihtokeskustaan parine hisseineen, niin pohjat ovat myös edelleen laskuystävälliset vähälläkin lumella. Luntahan ei oo maassa nimeksikään, mutta kyllä siellä silti jo kovimmat sällit veti pertsaa jää-sohjo-sepelisekotuksessa bouttiarallaa 300-400metriä pitkää lenkkiä – RESPEKTIT siitä.

Oli ilo huomata, että rinnettä ja maastoa muutenkin oli harvennettu ja raivattu aluskasvillisuudesta todella paljon since viime kerran. Asialla kaiketi ovat olleet alueen frisbee-golf-rataa hanskaavat kiekonheittäjät. Nyt vaan rukoilemaan taivaalta lisää valkosta kultaa ja pakkaskelejä. Joka syksyinen tuska alkaa vaivata ihan tosissaan kun talvi antaa odottaa tulemistaa, kuten tiedätte. Napsin vähän kännykällä kuvia meiningeistä:

Jeejee – huipulla ei aina tuule!
Olishan tossa skinnaillu ylöspäi, mutta kävellen olis juotunna tuleen alas.
Freerideri on hukannu sauvansa dropin alle.
Topissa on melkein nilkkaan asti kultaa!
Vähän sais jyrkempää olla.
Äijä tuuppaa asenteella.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

 • Jaakko Posti sanoo:

  hyvinhän tuossa ois lunta ollu muutaman käännökseen:) nimim. OnSitäNorjassakiKuuraaLaskettu ja nimim. EräätLaskuhousutVieläkiMustikassa.

  Vastaa

 • anttiR sanoo:

  Kunnon Ikea-meininkiä vetää ygösellä vääntyneellä skimbasauvalla.

  Vastaa

 • Anonymous sanoo:

  Oisit ny antanu riiraider-sauvan sille väkisinhiihtäjälle: ”koetas vetää tolla”. Ois seki saanu jotai haastetta.-JL-

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *