2012, Hakuba, Japani, kypäräkamera, laskemista, valokuvat, video

Cortina

Julkaistu: 09.1.2012

Ei Ford Corttiina – vaan Cortina Hakuba. Ylläri dumppiaamu pisti aikalailla suunitelmat uusiksi ennutsteen mukainen auringonpaiste olikin vaihtunut lumisateeseen ja sitä myöten hitaasta aamustartista tulikin yht´äkkiä kunnon munaravilähtö taksilla Cortinaan, jossa kuulemma ylähissi olisi pitkästä aikaa auki. Siitä en sitten tiijä, että oliko ylähissi ollu kiinni pitkäänkin yläpellin jälkien määrän perusteella, mutta kuitenkin päivä Cortinassa kunnon lumisateessa teki gutaa ja tulipahan scouttailtua sekin sektori. Seuraavalla sateella iskemma sinne, nyt kun ilman suunnat ja travet on jotenkin hallussa. Niin ja n.35€ päivälippu+lounas+onsen on japanin mittapuulla melkoinen bargain noin niinku massipolitiikan puolesta. Videoo tulee perässä – nyt ei jaksa uppia…

EDITTINÄ video Corttiinasta.


 

Moilanen, pingu, ja Joel
Mittarilla mäkeen.
Sinneppä juu.
Ja tonneppa joo.
Pato ja välistä suihk.
”Rinneravinteli” – kunnon vegas meininki.
nesteytystauko.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *