2012, laskemista, N8 matsku, valokuvat, Zillertal

Ontuu

Julkaistu: 22.1.2012

Vähän on ontunu laskut kelien puolesta. Enstenks tulee pirusti lunta ja tuulee ja sitten tulee lämmintä ja tuulee ja sitten on sinkissä ja tuulee… Suunnitelmat siis ovat aamusella heittäneet häränpersettä joko olemattoman näkyvyyden tai suljettujen hissien vuoksi. Tänään ajatus oli ajella tuxertaaliin, mutta suljetut hissit vesittivät sen ja päädyttiin sitten Penkeniin laakson kaikkien muiden laskijoiden kanssa, FUUUU!!! Jospa huomenna sitten rauhaisammille apajille. Kuvia vähän kylkeen – Mäyrähovin hissi on aika kuvauksellista kamaa milloin mistäkin katteltuna.

Fakiiritemppu N8:lla.
VI*UN ketjut päälle – ja pois.
Storm-tiimi edustaa! Ja hyvin kulkee!
Eilen illalla – tänä aamuna oli taas vihreetä.
Tuxertal ja mäyrähissit.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla