2012, gopro fotot, GoPro960, kypäräkamera, lähimäet, laskemista, TÄ?, Urban-pow, valokuvat, video

Randonnee Swingrock

Julkaistu: 08.2.2012

Eli tuttavallisemmin kinnailua ja parin käännöksen -mäjen laskua Keravan Keinukalliolla. Päivän pikku hiljaa pidentyessä kerkiää oikein sutjakka sälli auringonpaisteen aikaan työpäivänäkin kikkailemaan kunhan malttaa töihin mennä tarpeeksi ajoissa. Meikäläinen päätti siis käydä korkkaamassa banaaneiden skinit ja samalla laskemassa pari mäkeä Keinarilla kun kelikin on noin hieno.

”täältä tulee hirmuinen Antti!”

Sen verran loivaa tosin oli, että ilo piti repiä enempi siitä nousemisen ilosta ja kyllähän se leppoisaa touhua on, varsinkin kun nuo SDP:n käyrät sivakat ovat niin pirun kevyet ja freepivottiakin löytyy siteistä sekä karvatkin ova just eikä melkeen oikeen kokoset. Laskiessa ei enää kivet ja pohjat kolisseet vaan hanki alkaa olla sen vertta vetäytynyt, että meno oli smoothia. Pikku hötökin oli hangen päällä, muttei naamalaukauksia saanut vaikka kuinka yritti. Ja sitä paitti, jos nyt sattumalta iso dumppi putoaisi maahan niin alaosaa lukuunottamatta Keinarin profiili on kyllä turhan loiva…
Mainitsemisen arvoista on muuten vielä se, että meikäläinen on trendikkäästi siirtynyt vihdoin merinovillan ihmeelliseen maailmaan ja tänään oli alusasu jo toistamiseen päällä. Eilen siis hikoilin pikku pakkasessa Talmassa ja tänään hikoilin isommassa pakkasessa tuolla urbaanilla törmällä. Eikä se muuten ihan paskapuhetta ole mitä tuosta materiaaliasta jauhetaan, eli on hyvä, kiva, mukava, lämmin ja pysyy kuivana. Ja hintakin oli merinovillaksi halba.

Olin tänään trendikäs ja kannoin mukana kypäräkameraa, vaikkei kypärä ollunnakaan päässä:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla
Videoo!

läpsyti-läpsyti
toppi.
sinne suihkista vaan.
mikähän feissi tuo on – ehkä itä?
____________________________

edittiä vielä perään – kattokaas mitä Relaa pisti sharettaen fb:ssa:

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  Juu, pitäis melkein scouttailla noita sipoon mettiä kartasta enempikin niin olis mitä kinnailla ja laskea ku sille päälle sattuu.

  Vastaa

 • Jussi sanoo:

  Kiitos!! leppoisaa meininkiä tuo äijän uusin pätkä!

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *