2012, gopro fotot, GoPro960, lähimäet, laskemista, Urban-pow, valokuvat, video

Meer schnee!

Julkaistu: 28.2.2012

jawohl. Aikanen duuni ja sieltä sitä mukaan pois, notta kerkiää lumiapajille hetsilleen lumimyräkän aattona, eikä huomenna sitte harmita kun onkin FUUU plussaa. Elikkä suomeksi siis tiistai-iltapäivän urheilut tapahtuivat Keravan sydänmailla jälleen Keinukallio ”hiihtokeskuksessa” – joka on siis HIIHTOkeskus, eli siellä hiiiihdetään tasamaata – noin niinku virallisesti. Minä siis olen epävirallinen ja kävin hiihtämässä alamäkeen.

Kaikki on nyt kartalla joten kerrataan mitä oli tarjollla… Juuri kun viimeksi avauduin heikoista vauhdeista, niin mother-nature a.k.a. luonto-äiti oli hoitanut homman kuntoon ja lumihanki mennynnä muotoutumaan siis sillä tavoin, että uuden pehmiän alla on melko kantava pohja. Meinaan siis sitä että johan kulkee suksi hienosti, eikä pelkästään takerru aluskasvillisuuteen siis. Hyvä pohja myös rohkaisee banaanimaisteria raapimaan kaikenmaailman kivikoiden ylitte kun ei enää raavi. Vedin siinä hiihtokiimoissani joku viisi kierrosta yläs ja alas eli tuli kuntoiltuakin. Samalla vielä johdin kahden kameran kuvausorkesteria ittekseni jotta kansalaisille olisi hienoo videoo ja sitä rataa. Eli siis ”KYLLÄ”, ihan ite oon itteeni kuvannu – katsokaas:

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *