2012, gopro fotot, GoPro960, suunnitelmia, TÄ?, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

GOT DOWN!

Julkaistu: 03.5.2012
Jiihaa – seon joulu taas! Vaikka onkin toukokuu jo meneillänsä niin siteiden asentaminen on aina yhtä mukavaa laskemattomuuden kompensointia. Varsinkin kun ei ole tuommosia Dukeja tullut aikasemmin viriteltyä suksiin kiinni – olo on siis vähän niinku uudessa mäessä, välttämättä ei tiedä mitä eteen tulee. (melko nuija metafora juu)
Sen verran oli taas malttamattomuutta ilmassa kun sukset postista duunin jälkeen kipasin, että akut kun oli valmiiksi latingissa ja epoksit oli sekoteltu niin porahan rupes jollottamaan hetsilleen ja yks-kaks siteet olivat kiinnittyneet suksiin kuin itestään…. Eikä tässä muuten varmaan olis niin kova kiima noita siteitä asennella mutta kun tietää että näitä tikkuja pääsee vielä reilun viikon päästä ulkoiluttamaan niin johan passaa..
Ja siitä vielä timelapse – siteiden asennus on kattokaas kokonaisvaltaista meininkiä – ja joo, en vetäny vapaalla kädellä reikien paikkoja =) taustalle voi kuvitella ähinäää ja puhinaa.

Kommentoi blogikirjoitusta

 • anttiR sanoo:

  Moro, pistin viestiä suoraan Down skisin ukoille nettisivujen kautta (www.downskis.com) ja kyselin tilannetta suksista. Noita Countdown2:a ei niillä enää ollu muita kuin toi mun pari ja joku toinen jäljellä. Tuo lafkahan on bout muutaman vuoden vanha ja tekevät vissiin aika vähän pareja kerrallaan. Kannattaa kysellä niiltä lisää. Sukset on aika jäykät ja kestää vauhtia hienosti, rokkerikin on molemmissa päissä, joten japanin putikkakin luonnistu hienosti.Nisekossa en oo ite käyny, joten en oikein osaa sanoa mitään, mutta eiköhän sieltä löydy leveitäkin suksia – Hakubassa oli aika hintsua mutta se onkin alueena melko paljon kehitystä jäljessä.Meikäläinen makso noista Downeista 300e + alvit päälle. Eli oli melkonen bargain.

  Vastaa

  • anttiR sanoo:

   Tottahan toki, voi tulla ihan reilusti taivuttelemaankin. Sivakata on kotosalla ensi viikon perjantaihin saakka ja sitten lähtevät viikoksi tuonne norjan maalle. Pistä vaikka mailia jos meinaat tulla vilasemaan sivakoita.

   Vastaa

  • Anonymous sanoo:

   jep jep…laitoin tiedusteluu menee!Voiskoha noita kapuloita käydä ujosti vilasee?

   Vastaa

 • Anonymous sanoo:

  Moro!Mistä muuten tilasit noi downit ja mimmoset kapulat on laskee???oon menot nisekoon tammikuussa,tiiätkö ja varmaan löytyyki suksia(leveitä)vuokraamoista?Mitä abaut maksaa?Ku ittellä obsedhedit ni aattelin vuokrata leveempää jos 102mm uppoo turhan syvälle:) t,juoppis

  Vastaa

 • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *