2012, luonto, Nikon D90, Sipoonkorpi, syksy, valokuvat, video

Sipoonkorven kansallispuisto

Julkaistu: 04.9.2012

Sysky tulee, se on saletti! Kävin tässä maanantai-illan ratoksi tutustumassa kotikulmien luontoon, tai siis pääsee sitä lähempänäkin metikköön, mutta meikäläinen pyörähti Sipoonkorven kansallispuiston mailla vähän räppäämässä kameroilla. Pääasiallinen tarkotus ekskursiolla oli käydä napsimassa filmirungolla ensimmäinen rulla täyteen ruutuja ja selvitellä, josko Konicalla tulee laisinkaan kuvia ja jos tulee, niin osaanko moista vekotinta edes käyttää/valottaa oikein.
Tottakai nappasin reppuun völjyyn myös digirungon ja johan silläkin syksyisestä luonnosta tuli ikuistettua muutamia ruutuja sekä videota. Saas nähdä jos videoklipeille olisi joskus jotain käyttöä… Joka tapauksessa, on varsin mukavaa että n. 15min köröttelyllä pääsee tällainen etelän hidaskin kansallispuistomaisemiin jolkottelemaan, vaikkei kyseessä nyt ehkä olekaan Nuuksion veroinen epikki-mettä.


 

Anni nappasi vielä innokkaasta filmististä kuvan.
Konica FS-1 – ehtaa meininkiä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Kommentoi blogikirjoitusta

  • Anonymous sanoo:

    Nerokas biisit: moguslaikkari

    Vastaa

  • Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *