TÄ?, video, virittelyä ja välinehomostelua

Nippon STOKE!

Julkaistu: 11.10.2012

Jos et jo jostain syystä ole tsiigaillut oheista Salomonin Freeski TV:n uusinta filkkaa niin suosittelen suorittamaan sen vähän niin kuin A.S.A.P. Itse olen tästä filmistä melkoisen innoissani, koska jullit olivat kuvailemassa laskujaan juurikin samaan aikaan kun meikäläinen & co. oltiin Hakubassa töhöttämässä sitä kaikista pyhintä eli pauderia. Ja niinhän sitä lausuttiin morot ite Abman ja Townsendin kanssa kun bussia vartoiltiin Cortinassa takaisin kämpille. Nyt siis suitsait sukkelaan kursori playn päälle ja pauderifiestaa kuvaruudulle – tota on taas luvassa tammkussaa 2013 – se ajatus rauhottaa kummasti… Niin ja Abman sauvat on melko japani-uskottavat.

http://vimeo.com/50834545

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla