Hakuba, Japani, valokuvat, video

Cortina & Norikura – kaikki yhes koos!

Julkaistu: 20.1.2013

Prrr, aloitetaan videolla, tarina perästä.  Lunta tuuppasi taas eilisillan ja viime yön aikana siihen tahtiin että koppimopoklaanin subaru-kolonna päätti jälleen suditella aamusta kohti Corttiinan mukavuusmetsiä. Suomi tuntui olevan vallitseva jiihaa-kieli sunnuntain ratoksi ja muutaman aussin kuulin mainitsevan että ”welcome to scandinavia” hissijonossa.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Perus etelä- ja pohjoisseiniltä löytyi iha mukavata linjaa, mutta jonkin verran vanhat pohjat kolisivat vauhdilla mentäessä, joten parin tunnin tuhinan jälkeen päätettiin kurvat metikön läpi ja suhauttaa kohti naapurikeskusta eli Norikuraa. Kassasta yhen nousun tiketit käteen, skinit pohjaan ja nelisen sataa verttimetriä ylämäkeen. Ja kas kummaa, johan rupesi löytymään täysin koskematonta hassun hauskaa puuterilunta. Nyt imeskellän Chu-hia siihen malliin, että huomenna taitaa olla välipäivä (polvet sanoo KYLLÄ) ja jos aamusta ukot ovat matkustuskunnossa niin saatetaan toteuttaa hieman maakuntamatkailua.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *