Hakuba, Japani, laskemista, valokuvat, video

isosti sataa lunta edelleen

Julkaistu: 26.1.2013

Yuki, sanoo japanialainen lumesta. Sitä kun on sadellut tuossa pari vuorokautta putkeen melkoisen isolla annostimella, niin ukkelit olivat varhain aamusta pystyssä ja valmiina mäkheen. Ja konkkaronkka saatiinkin taas Subarukolonnan voimin kumipyörille hyvissä ajoin, mutta annas olla kun automaagi-supercharger yksilöstä rupesi jälleen loppumaan virta Iwataken kulmilla – ei muuta kun pirssi tien varteen ja uusia suunnitelmia miettimään.

Kamat yhteen autoon ja siitä ukkoa täytteeksi sen mitä mahtuu, muille hepuille mittari pihaan taas nokka kohti määränpäätä eli Corttinaa. Matkalla edelleen oli jos jonkun sortin kommervenkkiä kun muiden vehkeet jumahtivat syvään hankeen serpotiellä. Rensselimopo pääsi vahvan nelivetonsa ansiosta perille hienosti ja muu lössi piti tukevasti kiinni samaan aikaa Toyota crownin takapenkillä kun takavuosien drifting mestari pujotteli serpokurveja ja jumahtaneta autoja perä sladissa ja lumikettinkit kolisten – mekosta kyytiä.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Laskemisen osalta saattoi tänään olla kokolailla härskeimmät lumet missä meikäläinen on koskaan laskenut. Ja hissimatkojen aikana puhaltava puhuri lumentulon apuna täytteli aina sillä välin vanhat jäljet pois. Laskujalat alkavat olla melkolailla kohdallaan nyt, koska pauderia pystyy painamaan juuri niin pitkään kun mettä vaan antaa periksi ja kallistusta riittää.

Toyota taksi on maantien ässä.

Svenksa talande bettrefolk montussa. Arskan randoköydellä saatiin sekin jeppe hilattua ylös montusta – parin metrin syvyyteen oli kaveri humahtanut.

normi 30cm lisää hiihtojen aikana.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *