Hakuba, Japani, laskemista, valokuvat

Aurinko pauderia ja pelkkää aurinkoa – japani taas nähty.

Julkaistu: 29.1.2013

Sumimaseen, että on jääny nyt parin päivän touhut päivittelemättä. Mutta joo – sitä on tässä hiihdetty, hiihdetty ja huilailtu. Toissapäivänä painettin Corttinaan siivoilemaan ison lumisateen viimeisiä jälkiä kun oikein auronko paistoi. Päätettiin jo kämpille, ettei lähdetä putikkressiin mukaan, vaan ajellaan nautiskellen hyvää lunta ja samalla kuvaillaan. Ja olihan se lumi oivaa, ainakin nopeampaa kuin pohjaton myrskylumi.

Meikä kurvaa – Joel Nykter kuvaa!

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Autoilussa luovia suomalaisia… Kuus ukkoo Sambarissa kamoinen, sanoisin että taikatemppu – ainiin ja vanhin ja raihnasin pistettiin takaloosteriin.

Arska lentää Corttinan päkkärillä

Loistavan aurinko-pyydäpäivän jälkeen käväistiinkin kiskasemassa jo melkein perinteiseksi muodostuneet sushit Hakuba ykkös-paikassa, jossa jostain kumman syystä oli hieman hämminkiä meidän sapuskojen ja juomien pöytäänkantamisessa ja tästä syystä isäntä halusi hieman voidella meitä ylimääräisillä juomingeilla… Välipäivähän siitä seurasi – sake käy nuppiin.

Sakesake!

Tokkuraisen ja jopa hieman rapulaisen välipäivän jälkeen onkin sitten hyvä lähteä availemaan paikkoja ja päätettiin, että skinikeikka taitaa olla parasta lääkettä moiseen. Juipit Tsugaiken ala-asemalle kondoolilla yläpeltiin. Karvat alle ja törmälle. Kinnattavaa tänään tuli vertikaalia ainoastaan n.700 metriä, mutta muutamaan otteeseen jumppailtiin kinejä alle ja pois. Hyvää mäkeä oli tarjolla ja lumi oli ainakin meikäläisellä täysin uudenlaista – kovahko ja nopea pohja, mutta pehmeä ja todella smootti lumi päällä. Tourailtiin siis Tsugaiken takamaastoon, jonne jätimme auton ja jatkoimme parilla kikkauksella kohti Norikuran harjannetta, josta ihan ookoo laskua Corttiinaan. Corassa tottakai onsenit kehiin ja bussilla takaisin autolle. Nyt on ukot takasin kämpillä ja meikäläisellä pakaasit taas pakattu ja tulevana yönä Tokioon ja siitä puikolla kotio. Muu kööri jää pitämään majaa vielä melko pitkäksi aikaa ja jos joku lukioista törmää vuokraisäntäämme Williamiin, niin autot on hyviä ja kaikki muukin on loistavasti kämpillä! =) Ei vaan oikeasti, fasiliteetit ovat japanilaisen spartalaiset, mutta toimivat ja loistavat – The Boarding Co rules!

Touri aluiillaan

Hyvät toimistomaisemat.

Lounastauko

Arska vetää sankarihiihtoo.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *