gopro fotot, lähimäet, laskemista, Talma, valokuvat, virittelyä ja välinehomostelua

Maaliskuus!

Julkaistu: 17.3.2013

Uuh, iihhana! Nimittäin Maaliskuu tarjoilee jokseenkin parastaan par’aikaa, kun lämpömittari viuhtoo jatkuvasti nollan alapuolella ja aurinko tuntuu olevan ”päivän sana”. Eipä siinä, kyllähän ainakin täällä etelässä saattaisi jo nuo -20:t yöpakkaset hellittää, mutta ainakin pysyvät pelipaikat ja rinteet hyvässä kuosissa näillä keleillä.

tuntuvat nuo pikkumäet ainakin vielä toistaiseksi kiinnostavan, kunhan muistaa pakata auton perään vaikka paketin makkuria, ottaa muutenkin rennosti eikä suorittaa jatkuvasti ja muutenkin malttaa pitää hymyn huulilla. Enpä tässä nyt meinaa sen enempiä speksailla, että missä on milloinkin ja millä vehkeillä sivakoitu – mutta kyllä elämä maistuu. Mukava seurailla, kun ihmiset ovat hyvällä fiiliksellä mäessä ja tänäänkin kun Talmassa kävin aurinkoisen sunnuntain ratoksi vähän kurvailemassa, niin lautailijoiden hehkutuksia oli hauska kuunnella varsinkin paipin olemassa olosta ja sen hyvästä kunnosta. Taitaa muuten seuraava paippi olla jossain Vuokatin tienoilla kun tästä pohjoiseen lähtee junailemaan.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Tässä muuten alkaa pikku hiljaa pääsiäinenkin lähestymään ja sehän meinaa sitä, että Oppelia ruvetaan pikku hiljaa pakkailemaan ja suuntaamaan nokkaa kohti pohjoista. Katsellaan siellä sitten missä milloinkin ilmaannutaan, mukaan lähtee niin randorensseliä kuin rinnetykkiäkin – pertsat saavat kuitenkin jäädä kotio.

Tänään, Talma, Aurinko!

Yllä Vernerin pahin kilpailija – H.Moilanen Scischule.

Messilässä viikolla on väljää.

Konitsuaaa! Japanin ukotkin ovat putoilleet jo kotimaahan viimeistä ugelia myöten ja hiihto tuntuu edelleen kiinnostavan!

Hartsa ja DPS:n ultrakevyt rendoreppu.

Hei, no stress – pistä makkara huuleen!

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *