Lappi, laskemista, luonto, valokuvat, Yleinen

Kesänki, melkein ku kesä!

Julkaistu: 25.3.2013

Juu, huono netti – eli pikanen kuvapäivitys. eilen hiihdeltiin rinteitä perusmeiningillä ja tänään puolestaan poltetta oli liikaa oli pakko lähteä nitkuttelemaan karvoilla kohti Kesänkiä. Mökkimme on aivan Kesänkijärven tuntumassa, joten ei muuta kun kämpillä karvat olle ja kohti törmää. Verttiä tuli kiivettyä yhteensä noin 650metriä päivän aikana kun kolme laskua/kierrosta vedettiin. Lumi oli melkolailla puurajan yläpuolella epämuodustunutta betonia, mutta puurajassa ja sen alapuolella jotain puuterin sukulaista, eli ihan kliffaa hiihdettävää.

Ylämäki toimii aina

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Pirunkurussa vyörynyttä

Rinne näkyy!

välppäystä

Mikke kurvaa.

Moilanen topittaa.

mettä-”pyydää”

Hirveitä lumibouldereita.

Kommentoi blogikirjoitusta

Jätä omat kommenttisi: Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *