fillari, kesä, luonto, syksy, valokuvat, video

951km ja eiii!

Julkaistu: 09.10.2013

Poks. Näin on melko kuiva ja mukava syksy taas edennyt edellisestä postauksesta kuukauden verran eteenpäin. Ja tapahtunut on seuraavaa – fillarilla on tullut kohellettua ja taiteiltua mittariin nyt kokonaisuudessaan 951kilometriä polkuja ja mantuja, fillariin on tullut päivitettyä uusi keula ja sitä myöten ajaminen on maistunut entistä mukavammalta, sekä paljon on edelleen uusia ja hienoja polkuja tullut eteen ihan lähimaastoista – elämä ja harrastaminen tuntuu siis sujuvan?!

No ei aivan. Tavoitteena oli nähkääs kovasti nykästä ainakin se tonni täyteen maastokonkelilla, mutta eikös siitä fillarista sitten lauennut se kaikista vaikeiten korjattava/korvattava osa eli runko. Matkamittari siis pysähtyi harmillisesti juurikin loppukirin aikana ja saa nyt nähdä että vieläkö tässä jonkun sortin mankelin saa alle ja tavoitteen täytettyä… Onhan sitä kaverit jo ihmetelleet, että mitenkä tuo vanha rotisko kestää moista ajoa – ja eihän se kestänyt.

Mainos, sisältö jatkuu alla
Mainos, sisältö jatkuu alla

Mutta ei tässä nyt kannata missää nimessä murehtia vastoinkäymisiä (mitä nyt säästötilille tulee taas pikku lovi fillarihankinnasta), mutta kivaahan tuon rautahevon seljässä on ollut – ja todisteena pikku fiilistelyvideo syksyn keleistä (hirmu vaivailloista kuvailla 50-60km lenkin ohessa järkkärillä ja sliderilla) ja lisää fotoloita fillaroinnista. Ja Keijolla on kyllä nyt vahva tunne, että seuraavan kerran postatessa mehustellaan jo jotain muuta kuin polkupyöriä…

 

Ville kalliolla kukkulalla.

Sa-Int-metsän parhaimmistoa

Helsinki-Vantaa

Luovaa asentamista

kääntyyy!

Gopro suljinaika ei paras.

Pohjoiskeravalaista haastetta.